"F.Bahçe'nin potansiyeli çok daha yüksek"

Önder Özen, 90+ programında Fenerbahçe’nin sahasında Trabzonspor’u 2-0 mağlup ederek liderlik koltuğuna oturduğu karşılaşmayı değerlendirdi. Özen, Fenerbahçe'nin potansiyelinin çok daha yüksek olduğunu vurguladı.

NTV Spor 30.11.2015 - 22:41
"F.Bahçe'nin potansiyeli çok daha yüksek"

Önder Özen, 90+ programında Fenerbahçe'nin sahasında Trabzonspor'u 2-0 mağlup ederek liderlik koltuğuna oturduğu karşılaşmayı değerlendirdi.

Fenerbahçe'nin çok kaliteli oyunculardan kurulu bir takım olduğunu dile getiren Özen, “Fenerbahçe çok daha yüksek bir baskı derecesine ulaşabilir. Çok atletik oyunculara sahipler. Gökhan atletik bir oyuncudur. Hasan Ali devmalılığı vardır çok atlet değilse de. İki stoperi atlettir. Mehmet Topal atlettir. Josef atlettir, Alper ise muhteşem bir sezon geçiriyor. Milli takım için de çok güçlü bir gidişatı var. Baskı konusunda ligimizin en dinamik oyuncularından biri, belki de en iyisi. Nani zaten atletik kalitesi yüksek bir oyuncu. Bu kadar fizik kalitesi yüksek bir takım daha iyisini de yapabilirdi. Şu anda işler hem ligde hem de Avrupa'da Fenerbahçe için işler yolunda gidiyor. Ancak bunun daha iyisini de yapabilecek potansiyeli var” dedi.  

Sayfa Yükleniyor...