Saraçoğlu'nda ilk kez!...

Fenerbahçe taraftarı ile Pereira arasındaki buzlar eriyor. Fenerbahçe'nin kazandığı maçın ardından ilk kez tüm stat Pereira lehine tezahürat yaptı.

NTV Spor 01.12.2015 - 00:40
Saraçoğlu'nda ilk kez!...

Sezon başından bu yana savunma futbolu oynattığı gerekçesiyle eleştirilere maruz kalan Vitor Pereira son 3 maçta atılan 7 gol sonrası taraftarın gönlünü kazanmayı başardı.

Pereira geldiği günden beri her maçın sonunda skor ne olursa olsun oyuncularından taraftarı selamlamalarını istiyordu. Oyuncular taraftara gidince tribünlerden alkış alıyor, sonrasında ise bireysel olarak oyuncular lehine tezahürat başlıyordu.

Bazı maçlarda belli gruplar Portekizli'yi alkışlasa da hücum performansının gelişmesi, ligde liderliğin ele geçirilmesi ve Avrupa'da işlerin yolunda gitmesiyle birlikte taraftarın da Pereira'ya sempatisi artmış göründü. Kazanılan Trabzonspor maçı sonrası bu sezon ilk kez tüm stat Pereira lehine tezahürat yaptı ve Portekizli çalıştırıcıyı alkışladı. Pereira da sevgi gösterilerine karşılık vererek bir süre taraftarı alkışladıktan sonra soyunma odasının yolunu tuttu.

Sayfa Yükleniyor...