F.Bahçe kalesini gole kapattı

Fenerbahçe savunması kalesini bu sezon gole kapatıyor. Sarı lacivertliler son 6 maçta sadece 2 gol yedi. Pereira'nın öğrencileri toplamda 22 resmi maçın 12'sinde gol yememeyi başardı.

NTV Spor 01.12.2015 - 15:12
F.Bahçe kalesini gole kapattı

Vitor Pereira'nın sıkı ve agresif savunma isteği meyvelerini veriyor.

Ligde oynadığı son 6 karşılaşmada kalesinde sadece 2 gol gören fenerbahçe toplamda 13 maçın 6'sındaysa kalesini gole kapatmayı başardı.

Sarı lacivertliler için ligde ve Avrupa Ligi grup maçlarında birkaç kötü savunma performansı da oluştu. Fenerbahçe'ye birden fazla gol atabilen iki takım bulunurken, bu takımlar Beşiktaş ve Akhisar Belediyespor oldu. Fenerbahçe birden fazla gol yediği bu iki lig maçını da kazanamadı. Sarı lacivertliler UEFA Avrupa Ligi grubunda oynadığı maçlarda da 2 kez birden fazla gol yerken, bu maçları kazanamadı. Pereira'nın öğrencileri kalan 3 maçtaysa kalesinde gole geçit vermedi.

Pereira'nın bu başarılı tablosunun ardındaysa birkaç şifre bulunuyor. Portekizli teknik adam topun kaptırıldığı anlarda hemen tepki verilerek rakibe baskı yapılmasını istiyor. Mehmet Topal ve Josef'i dönüşümlü olarak hücuma yollayan Pereira, rakip savunmadan dönen toplara ve topun kendilerinde kalmasına da hayati anlam yüklüyor.

Pereira'nın ekibi bu sezon toplam 22 resmi maçın 12'sinde sahadan gol yemeden ayrılmayı başardı.

Sayfa Yükleniyor...