Kartal zorlu virajda

Beşiktaş 1 haftada önem derecesi yüksek 3 maça çıkacak. Ligin 13. haftasında Akhisar Belediyespor'a mağlup olarak liderliği Fenerbahçe'ye kaptıran siyah beyazlılar, yeniden zirveye çıkmanın hesaplarını yapıyor.

NTV Spor 01.12.2015 - 15:23
Kartal zorlu virajda

Ligde 30 puanlı lider Fenerbahçe'yi 29 puanla takip eden Beşiktaş, 14. haftada deplasmanda Kayserispor ile karşılaşacak.

Mücadeleden 3 puan ile ayrılmak isteyen siyah beyazlılar, 15. haftada ise Atatürk Olimpiyat Stadı'nda Galatasaray'ı konuk edecek. Bu iki maçtan 6 puan çıkararak zirveden uzaklaşmamayı planlayan Beşiktaş, hafta içinde ise Portekiz deplasmanına gidecek.

UEFA Avrupa Ligi H Grubu son maçında Sporting Lizbon ile karşılaşacak siyah beyazlılar, gruptan çıkmak için mücadele verecek. Grupta 9 puan ile lider durumda bulunan Beşiktaş'ın maçtan beraberlikle ayrılması son 32 takım arasına kalması için yeterli olacak.

1 haftada oynanacak bu üç maç siyah beyazlıların sezon içindeki rotasını da belirlemiş olacak. Beşiktaş 3 karşılaşmadan da olumlu sonuç çıkarması durumunda ligde ve Avrupa'da yoluna devam edecek. Ancak tersi bir durumda aralık ayı itibari ile Avrupa defteri kapanacak. Kayserispor ve Galatasaray maçlarında yaşanacak olası puan kayıpları ise şampiyonluk yarışına önemli etki yapabilir.

Futbolcularından Akhisar Belediyespor maçını unutmalarını isteyen teknik direktör Şenol Güneş, antrenmanlarda oyuncularına önlerindeki 1 haftanın önemini vurgulamaya çalışıyor.

Sayfa Yükleniyor...