"Trabzon doğru adres"

Trabzonsporlu Cavanda'nın menajeri Mbo Mpenza, Fenerbahçe maçını izlemek için geldiği İstanbul'da NTV Spor'a açıklamalarda bulundu. Cavanda'nın EURO 2016'da Belçika Milli Takımı’nda yer almak istediğini belirten Mpenza, Trabzonspor'un doğru adres olduğunu söyledi.

NTV Spor 01.12.2015 - 18:08
"Trabzon doğru adres"

Bir dönem ülkemizde Galatasaray forması giyen ve şu an futbolcu mentörlüğü yapan Mbo Mpenza, NTV Spor'un sorularini yanıtladı.

Trabzonsporlu Luis Cavanda'nın menajerlik ekibinde yer alan Mpenza, Belçikalı futbolcunun milli takım hedefi için doğru yerde olduğunu dile getirdi.

Cavanda'nın hedefinin Belçika Milli Takımı ile Fransa'da düzenlenecek Avrupa Şampiyonası'na gidebilmek olduğunu belirten Mpenza, “Bu amacı icin şu an doğru yerde. Elbette olabileceği en büyük takımlardan birinde değil ama doğru yerde. Zaten milli takıma da çağırıldı" ifadelerini kullandı.

24 yaşındaki futbolcunun Trabzon'da mutlu oldugunu söyleyen Mpenza, "Bunu saha içindeki performansından da görebilirsiniz. Zaman zaman çok başarılı oyunlar sergiliyor. Dil konusunda zorlandığı bir gerçek ancak bunun dışında hiçbir sıkıntısı yok. Bir gün elbette Trabzon'dan ayrılacak ancak bunun ne zaman olacağını bilmiyoruz" dedi.

Futbolculuk kariyerine de değinen Mpenza, 6 ay kaldığı Galatasaray'da hiç forma giyememesini, o zamanki teknik direktör Mircea Lucescu'nun kendisini istememesine bağladı.

Sayfa Yükleniyor...