"Ciddi bir sağlık ekibi problemimiz var"

PTT 1. Lig'de deplasmanda Denizlispor ile golsüz berabere kalan Samsunspor'da teknik direktörü Ümit Özat, takımının sağlık ekibini sert bir dille eleştirdi.

NTV Spor 05.12.2015 - 18:31
"Ciddi bir sağlık ekibi problemimiz var"

Samsunspor Teknik Direktörü Ümit Özat, karşılaşmayı kazanabilecek pozisyonlar yakaladıklarını ancak bunu fırsata çeviremediklerini anlatarak, ilk yarıda Kone ile buldukları 2 net pozisyonu değerlendiremedikleri ifade etti.

Özat, "Kazanabilirdik de onlarda galip gelebilirlerdi. Deplasmanda pozisyonlara girdiğiniz zaman bunları atacaksınız. Atamadığınız zaman böyle sonuç ortaya çıkıyor. Denizlispor ligde kalmak için inanılmaz bir çırpınış sergileyen, övgüye layık mücadele gösteren bir takım. Kazanılmış bir puan önemlidir. Alınan bu puanları küçümsememek lazım. Göztepe ve Giresun maçlarında 1'er puan alsaydık bugün 25 puandaydık" dedi" dedi.

"CİDDİ BİR SAĞLIK EKİBİ PROBLEMİMİZ VAR"
Hafta içerisinde hem kendi geleceği hem de takımın geleceği için kulüp başkanı ile toplantı yapacağını belirten Özat, konuşmasını, "Biz her şeyi dışarı ile paylaşmıyoruz ama ciddi bir sağlık ekibi problemimiz var. Onlara güvenip bir oyuncuyu oynatmak zorundayım ama oyuncuyu oynatıyorsun 20. dakikada o oyuncuyu oyundan almak zorunda kalıyorsun. Kulübü devlet dairesi gibi görüp, antrenman bittikten sonra gidilmesine karşıyım. Bunlar benim düzeltmem gereken konular değil ama müdahale etmem gereken konular. Bu konuda ciddi problemimiz var. Teknik konuda ise 'nasıl yaparız, daha iyi neyi yaparız, hangi sonuca daha net varırız' konusunda hem geleceğim hem de takımın geleceği için başkanla görüşeceğim" diyerek sonlandırdı.

 

Sayfa Yükleniyor...