Galatasaray'da iki belirsizlik!

Astana maçına hazırlanan Galatasaray'da Selçuk İnan ve Hakan Balta'nın durumu belirsizliğini koruyor. İki futbolcunun oynayıp oynamayacağına maç günü karar verilecek.

NTV Spor 06.12.2015 - 15:53
Galatasaray'da iki belirsizlik!

Şampiyonlar Ligi C Grubu son maçında Salı günü Astana ile karşı karşıya gelecek olan Galatasaray'da Selçuk İnan ve Hakan Balta belirsizliği yaşanıyor. Bursaspor maçında sakatlanan Hakan Balta'nın göğüs kafesi sağ ikinci kaburga kemiğinde darbeye bağlı kemik ödemi ve ezilme tespit edildi. Deneyimli futbolcu tedbir amaçlı dinlendirildi. Gribal enfeksiyon geçiren Selçuk İnan da çalışmaya katılmadı. İki oyuncunun durumu maç günü netlik kazanacak.

Teknik direktör Mustafa Denizli, Hakan Balta'nın yetişmemesi durumunda Olcan Adın ve Tarık Çamdal arasında tercihini yapacak. Selçuk İnan'ın olası yokluğunda formaya en yakın isim ise Bilal Kısa.

DENİZLİ'DEN YAKIN MARKAJ
Galatasaray Teknik Direktörü Mustafa Denizli, takıma moral vermeye çalışıyor.

Tecrübeli teknik adam, göreve geldiği günden beri sarı kırmızılı futbolcuların iletişim sorununu çözmeyi amaçladıklarını söylemişti. Geçtiğimiz günlerde takım olarak yemek yiyen Galatasaray'da Denizli, yine bir yemekli toplantı gerçekleştirdi. Astana maçı öncesi oyuncuların stresten uzak bir şekilde karşılaşmaya hazırlanmalarını isteyen deneyimli teknik adam, yemekte sarı kırmızılı futbolcular ile yakından ilgilendi.

HAZIRLIKLAR SÜRÜYOR
Sarı kırmızılı ekip, Florya Metin Oktay Tesisleri'nde yaptığı çalışmayla Astana maçı hazırlıklarına 1 günlük iznin ardından başladı. Isınma ve koordinasyon hareketleri ile başlayan çalışmanın ana bölümünde topla çalışmalar gerçekleştirildi. 1 saat süren antrenman soğuma çalışmasıyla tamamlandı.

Lionel Carole, tedavisinin ardından salonda ve sahada takımdan ayrı kondisyon çalışması yaptı. Hamit Altıntop, günü salonda kuvvet ve adaptasyon çalışmasıyla geçirdi. Jason Denayer ise tedavisinin ardından sahada düz koşu yaptı.

Galatasaray, Astana maçı hazırlıklarını yapacağı yarın akşam antrenmanı ile tamamlayacak. Çalışmanın ilk 15 dakikası basına açık gerçekleştirilecek. Antrenman öncesi teknik direktör Mustafa Denizli ve bir futbolcu, Florya Metin Oktay Tesisleri Turgay Vardar Basın Merkezi'nde basın toplantısı düzenleyecek.

 

 

Sayfa Yükleniyor...