"Aklımızda beraberlik yok"

Galatasaray'ın defans oyuncusu Semih Kaya, Astana maçı öncesi düzenlenen basın toplantısında ümitli konuştu. Semih, "Tamamen kazanmaya odaklandık" derken, "Aklımızda beraberlik yok" ifadelerini kullandı.

NTV Spor 07.12.2015 - 18:02
"Aklımızda beraberlik yok"

Galatasaray'ın defans oyuncusu Semih Kaya, sarı kırmızılıların Şampiyonlar Ligi'nde Astana'yı ağırlayacağı maç öncesinde teknik Direktör Mustafa Denizli ile birlikte basın toplantısı düzenledi.

"Biz tamamen kazanmaya odaklandık" ifadelerini kullanan Semih Kaya, "Hocamızın verdiği direktifler doğrultusunda yarın gerekeni yapacağız. Takım olarak kenetlenmiş durumdayız. Beraberlik yok aklımızda. Kazanmak için çıkacağız. Rakibimiz 10 gündür İstanbul'da. Bunun da bilincindeyiz. En iyi şekilde Galatasaray formasını terletip elimizden geleni yaparak Avrupa Ligi'ne gitmek istiyoruz" dedi.

Galatasaray'ın Bursa maçından önce oynadığı son 3 maçta 9 gol yediğinini hatırlatılması üzerine ise Semih Kaya, "Mustafa hoca geldikten sonra 2 karşılaşmaya çıktık. İlk maçta Kasımpaşa maçında 2 gol yedik. Bursa maçında gol yemedik. Bazı şeylerin değiştiğini gösteriyor.  Takım olarak bazı şeylerin bilincine vardık. Astana'dan sonra derbi maçımız var. Ligin ortasına geldik artık. Yarın da gol yemeyip Beşiktaş maçına hazırlanmak istiyoruz. Yarınki karşılaşmada da takım savunmasını en iyi şekilde yapıp yine gol yemeyip Beşiktaş maçına da en işi şekilde hlazırlanmak istiyoruz" ifadelerini kullandı. 

Astana ile oynanan ilk maçta kendisinin hatasından yenilen golün sorulması üzerine ise Semih Kaya, "Önemli bir hataydı. Daha doğrusu hata değildi, o günkü saha koşullarında bir karar aldım, topla dönmeye çalıştım. Ayağım kaydı. Sonra üzerimde bir algı yaratıldı. Bunu da normal olarak karşılıyoruz. Maç içinde olabilecek olaylar her futbolucunun başına gelmiştir. Artık onun etkisinde değilim. İlerideki futbol yaşantımda yine böyle hatalar olacak ama bunu en aza indirgemem gerek. Oynamaya başladığımdan beri basit bir hata yapmadım; ama böyle bir algı var. Bunu da en kısa zamanda tersine çevirmem gerekiyor" diyerek kendini savundu.

Galatasaray'ın daha önce Avrupa Ligi'nde büyük bir başarı yakaladığını söyleyen Semih Kaya, "Avrupa Kupası gerçekten de önemli bir vitrin. Bunun bilincindeyiz. Bundan önceki dönemlerde oynayan abilerimiz gerek Avrupa gerek Şampiyonlar Ligi'nde en iyi şekilde hizmet verdi. En iyi şekilde hazırlanıp kendimizi verdiğimiz takdirde Avrupa'da başarı geleceğine inanıyorum" diye sözlerini bitirdi.

Sayfa Yükleniyor...