"Basit bireysel hatalar yapıyoruz"

Eskişehirspor Teknik Direktörü Samet Aybaba, Trabzonspor'a deplasmanda 3-1 mağlup oldukları karşılaşmada basit bireysel hatalar yaptıklarını söyledi.

NTV Spor 07.12.2015 - 23:32
"Basit bireysel hatalar yapıyoruz"
Eskişehirspor Teknik Direktörü Samet Aybaba, Trabzonspor'un değişik bir sistemle oynadığını, kendilerinin de oyun içinde buna göre tedbirler aldıklarını söyledi.

Aybaba, yaptığı açıklamada, "Oyun normal temposunda gidiyordu. Biz futbolculara 'basit bireysel hata yapmayalım' diyoruz. Top kaptırdık, gol yedik. Top kaptırdık penaltı oldu" dedi.

Bu tip maçların zor maçlar olduğunu ifade eden Aybaba, "Karşınızdaki takımın oyunuları kaliteli. Aslında çok müsait geri üçlüsü vardı ayağa çabuk çıkabilsek yerden etkili olabilirdik. 2-1'den sonra oyunu değiştiririz diye düşündük ancak o bölümde de hata yapınca maçı kaybettik. Biz uzun vadeli plan yaptık Bir maçı kaybettik, düştük, bir maçı kazandık kurtardık diye bir şey yok. Oyunun belli bölümlerinde oyuncuların mücadelesinden memnunum" diye konuştu.

Aybaba, kendileri lehine bir penaltı pozisyonuna itirazına ilişkin ise, "Bize penaltı gibi geldi. Hakem hocaları çok daha iyi yorumluyorlar" ifadesini kullandı.

Sayfa Yükleniyor...