Chedjou orta sahaya!

UEFA Şampiyonlar Ligi C Grubu son haftasında Kazakistan temsilcisi Astana ile üçüncülük için önemli bir karşılaşmaya çıkan Galatasaray'da teknik direktör Mustafa Denizli, ön liberoda Selçuk İnan-Chedjou ikilisine görev verdi.

NTV Spor 08.12.2015 - 22:38
Chedjou orta sahaya!

Sarı-kırmızılı ekipte 3. dönemine başlayan ve 3. resmi maçına Astana karşısında çıkan Mustafa Denizli, Selçuk İnan'ın yanında görev yapan futbolcuyu yine değiştirdi.

Takımın başındaki ilk maçında Kasımpaşa karşısında ön liberoda Selçuk İnan-Emre Çolak ikilisine görev veren Denizli, Bursaspor maçında Selçuk İnan-Rodriguez ikilisini tercih ederken, Astana karşısına çıkan kadroda Selçuk'un yanındaki isim bu kez Chedjou oldu.

Süper Lig'de son oynanan ve 3-0 kazanılan Bursaspor karşılaşmasının 11'inde tek değişiklik yapan tecrübeli çalıştırıcı, Jose Rodriguez'in yerine Olcan Adın'a şans tanıdı.

Savunmanın göbeğini Semih Kaya ve Hakan Balta'ya emanet eden Denizli, savunmanın solunda Olcan Adın'ı görevlendirdi.

SELÇUK VE HAKAN MAÇA YETİŞTİRİLDİ
Galatasaray'da sakatlığı bulunan Hakan Balta ile gribal enfeksiyon geçiren Selçuk İnan, Astana maçına yetiştirildi.

Bursaspor müsabakasında göğsüne aldığı darbe nedeniyle kaburgasından sakatlık geçiren Hakan ile hem ayak tarak kemiğinde ağrısı olan hem de gribal enfeksiyon geçiren Selçuk, sağlık heyetinin yoğun çabasının ardından bu önemli maçta takımdaki yerlerini aldı.

DENİZLİ 8 BİN 665 GÜN SONRA
Teknik direktör Mustafa Denizli, üçüncü dönemine başladığı Galatasaray'ın başında 8 bin 665 gün sonra bir Avrupa kupası maçına çıktı.

Sarı-kırmızılı ekiple son Avrupa kupası maçına, 1991-1992 sezonu Kupa Galipleri Kupası çeyrek final rövanş maçında Alman ekibi Werder Bremen önünde çıkan Denizli, aradan geçen 23 yıl 9 aylık bir sürenin ardından bu kez bir UEFA Şampiyonlar Ligi müsabakasında Galatasaray'ın başında bulundu.

Galatasaray, 18 Mart 1992 tarihinde Ali Sami Yen Stadı'nda oynanan karşılaşmada Werder Bremen ile 0-0 berabere kalmış, ilk maçı 2-1 kaybettiği için de organizasyona çeyrek finalde veda etmişti.

Öte yandan Denizli, UEFA Şampiyonlar Ligi'nde 6 yıl sonra bir maçta görev yaptı. Tecrübeli teknik adam, Avrupa kupalarında bundan önce, 2009-2010 sezonu UEFA Şampiyonlar Ligi gruplarında Beşiktaş'ın başında yer almıştı. Denizli yönetimindeki Beşiktaş, 8 Aralık 2009 tarihinde BJK İnönü Stadı'nda Rus ekibi CSKA Moskova karşısına çıktığı UEFA Şampiyonlar Ligi B Grubu son maçını 2-1 kaybetmişti.

 

Sayfa Yükleniyor...