"Hayatımın en zor 90 dakikası!"

Kariyeri birbirinden önemli ve zorlu maçlarla dolu olan Mustafa Denizli, Astana maçı sonrası "Bu kadar yıllık teknik adamlık hayatımın en zor 90 dakikası!" diye konuştu!

NTV Spor 08.12.2015 - 23:59
"Hayatımın en zor 90 dakikası!"

Galatasaray Teknik Direktörü Mustafa Denizli, 1-0 yenik duruma düştükleri ve 1-1 berabere kaldıkları Astana maçı sonrası "Bu kadar yıllık teknik adamlık hayatımın en zor 90 dakikası!" yorumunda bulundu!
 
Karşılaşma sonrası verdiği röportajda "Bu kadar yıllık teknik adamlık hayatımın en zor 90 dakikası! Bu kadar yıldır içindeyim, ne maçlar gördüm yaşadım... Ama koşullar ve atmosfer itibariyle bu kadar zorunu ve iki sonucun yettiği akşamda, bu kadar baskı altında oynamayı hiç yaşamadım" diyen Denizli, futbolcularının yaptığı pas hatalarını eleştirdi.

Sözlerini "Bu baskı kolay bir baskı değil, bu takımlara karşı oynamanın zor olduğunu söyledik" diye sürdüren tecrübeli hoca Astana'ya karşı gruptaki diğer takımların da zorlandığını söyledi.
 
"Golden sonra dönüş süresi uzasaydı, daha da baskı hissedebilirdik" diyen Denizli, bu baskıyı üzerlerinden atacaklarını vurguladı. Sıkıntılı günleri aşacaklarını, göreve geldiğinden bu yana durumu olumluya çevirmeye çalıştığını ve bunu çözeceğieni ifade eden Galatasaray Teknik Direktörü, "Harika pozisyonlar da yarattı oyuncularım, son tercihlerde sıkıntı yaşadık, herşeye rağmen bizim için zordu. En önemlisi yolumuza devam etmek. Sıkıntılı bir gündü, ne maçlar yaşadım ama bu tür maçlar çok farklı algılar çıkartıyor" diye konuştu.
 
İlk oyuncu değişikliği için 82. dakikaya kadar beklemesinin nedeninin sorulması üzerine ise Denizli, "Bazen oyuna devam eden yorgunlar, girecek taze kuvvetlerden içerideki elektiriği daha fazla hissederler. Bazı bölgelerde sıkıntımız var, aşacağız. Alternatifleri kullanamıyoruz, dönüşlerini bilemiyorum. Kadronun sayıca gerisindeyiz, problem değil, aşacağız bu sıkıntıları" yanıtını verdi.
 
Savunmanın önünde oynattığı Chedjou için ise Denizli "Chedjou için de zor bir gece, belki 10 yıldan sonra orada görev yapmayı kabul etmek, bir futbolcunun güvenini ortaya koyar, memnunum, istifade etmeye devam edeceğim ondan, alternatifler üretmek mecburiyetindeyiz, başka çare yok" dedi.
 

Sayfa Yükleniyor...