"İşimiz Galatasaray'ı yukarıya taşımak"

Galatasaray'ın Astana karşısında beraberlik golünü kaydeden ve takımını UEFA Avrupa Ligi'ne taşıyan kaptan Selçuk İnan, maç sonrası açıklamalarda bulundu.

NTV Spor 09.12.2015 - 00:37
"İşimiz Galatasaray'ı yukarıya taşımak"

Galatasaray, oldukça zorlandığı Şampiyonlar Ligi maçında Astana ile 1-1 berabere kaldı ve UEFA Avrupa Ligi vizesi aldı.

Sarı-kırmızılı ekibin tek golünü atan ve adeta Avrupa Ligi vizesini getiren Selçuk İnan, bu kritik mücadele sonrası açıklamalarda bulundu.

Maçtan önce hem sakatlığı hem de hastalığı olduğunu belirten Selçuk İnan, "Ayağım kötüydü, son maçta da darbe almıştım. Hem hastalık, hem ağrı vardı ama istediğimiz sonucu aldık" dedi.

Mustafa Denizli'nin, "Kariyerimdeki en zorlu maçtı" açıklamasını da değerlendiren Selçuk, "Zor bir süreçten geçiyoruz demek istemiyorum ama çok da iyi bir durumda değiliz. Son 2-3 haftadır ivme yukarı gidiyor. Pozisyonları bulup, değerlendiremeyip beklemediğimiz anda gol yiyince bu sonuç iyi. Ne olursa olsun devam etmemiz gerekiyordu Avrupa'ya, öylesine önemli bir maçtı" diye konuştu.

Orta sahayda Chedjou ile yan yana oynaması hakkında da konuşan kaptan Selçuk İnan, "Hiçbir futbolcunun haddi değil şu oyuncuyla oynarken rahatım demek. Kimle oynarsam oynayayım hem arkadaşıma hem takıma faydalı olmaya çalışıyorum. Aurelien'le de aynı şekilde. Olumlu ya da olumsuz olduğunu hocamız biliyordur. Kimin oynadığı önemli değil, her maçı kazanmaya çalışıyoruz. İnşallah UEFA'da finale kadar gideriz, ligde de çok önemli bir maça çıkacağız. İşimiz Galatasaray'ı yukarıya taşımak" ifadelerini kullandı.

Yaklaşan Beşiktaş derbisiyle ilgili sorulan soruyu da cevaplayan Selçuk, "Derbileri konuşmak gereksiz. Motive edilmeye gerek yok, büyük oyuncuların kazandığı maçlardır derbiler. Büyük ve karakterli oyuncularımız var" şeklinde konuştu.

 

Sayfa Yükleniyor...