Mourinho'dan övgüler!

Premier Lig'de kabus gibi günler geçiren Chelsea, Şampiyonlar Ligi'nde ise grubunu ilk sırada bitirmeyi başardı. Menajer Jose Mourinho, porto'yu 2-0 yendikleri maçın ardından oyuncularına övgüler yağdırdı.

NTV Spor 10.12.2015 - 11:19
Mourinho'dan övgüler!

Premier Lig'in ilk 15 haftasında 8 yenilgi alan Chelsea, düşme hattının sadece 3 puan üzerinde bulunuyor. Bu nedenle Maviler'in gruptan çıkmak için kazanması gereken Porto karşısında neler yapacağı merakla bekleniyordu. Gruptan çıkmak için beraberliğe ihtiyaç duyan Chelsea, son yılların en zor günlerini geçirmesine karşın rakibini 2-0 yenmeyi başardı.

Chelsea'nin ilk golünde Cüneyt Çakır ve ekibinin başarılı çizgi hakemi uygulaması bir kez daha ön plana çıktı. Kale arkasındaki ilave hakem Barış Şimşek, Porto'lu Marcano'ya çarpan topun çizgiyi geçtiğini işaret edince hakem Çakır orta noktayı gösterdi.

Londra ekibi böylece grubu ilk sırada tamamladı. Maç sonunda Menajer Jose Mourinho, oyuncularına övgüler yağdırdı;

"En çok sevindiğim şey, gruptan çıkmak için 1 puana ihtiyacımız olan maçta oyuncularımın beraberliğe razı olmamasıydı. Herşey çok kötü giderken bunu yapmak hiç kolay değildir."

"BÜTÜN TAKIMLAR BİZİ YA DA ZENIT'İ İSTİYOR"
UEFA Şampiyonlar Ligi'nde ikinci tura yükselen Chelsea'nin teknik direktörü Jose Mourinho, bütün takımların kendileri ya da Zenit ile eşleşmek istediklerini söyledi.

Mourinho, pazartesi günü yapılacak kura çekimiyle ilgili ilginç değerlendirmelerde bulundu.

Bir puanın kendilerine yetmesine rağmen futbolcularının galibiyet için mücadele etmesine sevindiğini belirten 52 yaşındaki teknik adam, "Grubu ikinci sırada bitiren bütün takımlar, Zenit ya da bizi istiyor. Hiçbir takım Barcelona, Real Madrid, Bayern Münih ya da Atletico Madrid ile oynamak istemiyor" ifadelerini kullandı.

Şampiyonlar Ligi için favori olmadıklarını kaydeden Portekizli teknik adam, "Porto ile mücadele ettiğimiz dönemde favori değildik fakat kupayı kazandık. Inter'le şampiyon olduğumuz dönemde de favori değildik. Real Madrid ve Chelsea ile favori gösterildiğimiz sezonlarda ise ikişer kez yarı finalde elendik. Hiçbir zaman ne olacağını bilemezsiniz. Hep birlikte göreceğiz" diye konuştu.

Pazartesi günü çekilecek kurada Paris Saint Germain, Juventus, PSV, Benfica, Roma ya da Gent, Londra ekibinin muhtemel rakipleri arasında yer alıyor.

Sayfa Yükleniyor...