Turu geçti Diego'yu kaybetti!

Fenerbahçeli Diego Ribas, Celtic maçında sinirine hakim olamamanın cezasını çekti. Brezilyalı oyuncu, maçın ilk yarısında kapıştığı Johansen'e 67. dakikada topsuz alanda arkadan tekme attı ve direkt kırmızı kart gördü. Diego en iyi ihtimalle son 32 turundaki maçlarda forma giyemeyecek.

NTV Spor 10.12.2015 - 21:29
Turu geçti Diego'yu kaybetti!

Fenerbahçe, UEFA Avrupa Ligi'ndeki son maçında Celtic'i konuk ederken, bu kritik mücadelenin 67. dakikasında Diego Ribas kırmızı kartla oyun dışında kaldı. Diego 5. dakikada kapıştığı Johansen'e 67. dakikada arkadan tekme atarak oyundan atıldı.

Diego, maçın daha 5. dakikasında Celtic'in Norveçli oyuncusu Stefan Johansen ile sinir harbi yaşadı. Brezilyalı yıldız, yerde kaldığı bir pozisyonda Johansen'den tekme yiyince oldukça sinirlendi. Diego rakibinin sert hareketine sert tepki verince, hakem iki oyuncuya da sarı kart gösterdi.

Sarı lacivertli temsilcimizin 1-0'lık üstünlüğü ile devam eden maçta 67. dakikaya gelindiğinde ise ipler koptu. Diego, topsuz alanda Johansen'in arkasındayken vücut vücuda bir temas yaşandı ve hemen ardından Brezilyalı oyuncu rakibine tekme attı. Hakem Serge Gumienny'nin gözünün önünde gerçekleşen hareketin cezası da direkt kırmızı kart oldu.
 
Brezilyalı oyuncu rakibine arkadan kasti tekme ile gördüğü bu kırmızı kart yüzünden son 32'deki her iki maçta da takım arkadaşlarını yalnız bırakacak. Diego'ya 2 maçtan fazla ceza gelip gelmeyeceği ise UEFA Disiplin Komitesi'nin kararı sonrası ortaya çıkacak.
 
Diğer yandan Diego Ribas, 2008 yılından bu yana ilk kez kırmızı kart görmüş oldu.

 

Sayfa Yükleniyor...