"Hatalar pahalıya mal oluyor"

Beşiktaş UEFA Avrupa Ligi'ndeki son maçında Sporting Lizbon'a 3-1 mağlup oldu ve grupta 3. olarak Avrupa'ya veda etti. Siyah-beyazlıların golünde şık bir asist yapan Ricardo Quaresma, maç sonrası önemli açıklamalarda bulundu.

NTV Spor 11.12.2015 - 00:36
"Hatalar pahalıya mal oluyor"

Beşiktaşlı Ricardo Quaresma maçı değerlendirirken, "Bu tür turnuvalarda hatalar pahalıya maloluyor, yaptığımız hatalardan ders almamız gerekiyor" dedi.

Beşiktaş'ın Avrupa'ya veda etmesini yorumlayan Ricardo Quaresma, "Bizim için çok iyi bir maç oldu. 1-0 öne geçtik, 2. golü arıyorduk. Beklemediğimiz bir anda Sporting'in golü geldi. Hatamızdan yararlandılar. Bu tarz turnuvalarda hata yapmamanız lazım. Pahalıya malolabiliyor. Bu tür turnuvalarda hatalar pahalıya maloluyor. Yaptığımız hatalardan ders almamız gerekiyor" ifadelerini kullandı.

Bugün defans veya hücumdaki oyuncular kötü oynadı diyemeyeceklerini vurgulayan Portekizli yıldız, "Kakım halinde oynuyoruz. Hata yaptıysak hep beraber yaptık. Pazartesi günü çok önemli bir maçımız var. Sporting maçı bitmiştir. Artık pazartesi günü oynayacağımız Galatasaray maçını düşünmeye başlamalıyız" açıklamasını yaptı.

"Maç sonunda Sporting taraftarının kendisini alkışladığının ve kariyer planlamasında ne olduğu sorusunu ise Quaresma, "Şu anda Beşiktaş'ta çok mutluyum ve memnunumn. Sporting doğduğum, büyüdüğüm takım; taraftarların bana ilgisine teşekkür ederim. Sporting özel bir takım ama Beşiktaş'ta mutluyum" yanıtını verdi.

Sayfa Yükleniyor...