3 oyuncusu cezalı!

Galatasaray'ın UEFA Avrupa Ligi’ndeki rakibi Lazio, ligde 15 maçının 8’ini kaybetti. Mavi-beyazlılarda kart cezalıları Balde, Radu ve Savic, sarı-kırmızılılara karşı ilk maçta forma giyemeyecek.

NTV Spor 14.12.2015 - 16:27
3 oyuncusu cezalı!

Galatasaray'ın UEFA Avrupa Ligi son 32 turundaki rakibi Lazio, geçen sezon İtalya Ligi'ni üçüncü tamamlayarak Şampiyonlar Ligi ön elemesine katılmaya hak kazandı. Mavi-beyazlılar, Şampiyonlar Ligi play-off'ta ilk maçta 1-0 mağlup ettiği Almanya'nın Bayer Leverkusen takımına rövanşta 3-0 yenilerek elendi. İtalyan temsilcisi, UEFA Avrupa Ligi'nde ise Dnipro (Ukrayna), St. Etienne (Fransa) ve Rosenborg'lu gruptan (Norveç) 4 galibiyet, 2 beraberlikle yenilmeden lider olarak çıktı.

ÜÇ OYUNCUSU CEZALI
Lazio'da Galatasaray ile oynanacak ilk maçta üç oyuncu cezalı olduğu için görev yapamayacak. İtalyan ekibinde, Rosenborg karşısında Pal Andre Helland'a yaptığı hareket sonrası dört maç ceza alan Keita Balde iki Galatasaray maçında da oynayamayacak. Lazio'da Radu ve Savic de sarı kart cezalısı olmaları nedeniyle Galatasaray ile oynanacak ilk maçta görev alamayacak.

LİGDE DÖKÜLÜYOR
Lazio, UEFA Avrupa Ligi'nde yenilgisiz yoluna devam etse de, İtalya Ligi'nde çok kötü bir sezon geçiriyor. 15 maçının 8'ini kaybeden Serie A ekibi, galip gelemediği son 6 maçın 5'inde sahadan yenilgiyle ayrıldı. İtalyan temsilcisinde teknik direktör Stefano Pioli'nin her an görevine son verilmesi beklenirken, yerine bir süre önce Galatasaray ile yolları ayrılan Hamza Hamzaoğlu'nun da adı geçiyor.

HÜCUMDA ZOLANIYOR
Lazio, kadrosunda Miroslav Klose, Filip Djordjevic, Alessandro Matri ve Ricardo Kishna gibi iyi forvetler bulsa da gol yollarında büyük sıkıntı yaşıyor. Kadroda en golcü oyuncular dört golle orta sahada forma giyen Brezilyalı Felipe Anderson. Roma ekibinde Stefan De Vrij, Ricardo Kishna ve Senad Lulic'in sakatlıkları ise devam ediyor.

LAZIO'NUN İDEAL 11'İ
Berisha, Basta, De Vrij, Gentiletti, Radu, Parolo, Biglia, Anderson, Candreva, Klose, Kishna

Sayfa Yükleniyor...