"Aldığınız paranın hakkını verin"

Chelsea'nin İspanyol yıldızı Cesc Fabregas, takımın kendini düşme hattında bulması üzerine, takım arkadaşlarına uyarılarda bulundu. Fabregas tüm oyunculardan, aldıkları paranın hakkını vermelerini istedi.

NTV Spor 16.12.2015 - 10:53
"Aldığınız paranın hakkını verin"

İngiltere Premier Lig'de geçen sezon rahat şekilde şampiyon olan Chelsea, bu sezon ise kendisini kümede kalma savaşının içinde buldu. İlk 16 haftada 9 yenilgi alan Maviler, düşme hattının sadece 1 puan üzerinde bulunuyor. Menajer Jose Mourinho, son Leicester City yenilgisi sonrası, oyuncularını, çalışmalarına ihanet etmekle suçlayacak kadar ileri gitti.

Bu sezon tüm oyuncular gibi büyük bir form düşüklüğü gösteren Cesc Fabregas, takım arkadaşlarına önemli uyarılarda bulundu. Tüm oyuncuların aldıkları paranın hakkını vermesi gerektiğini söyleyen Fabregas; "Büyük bir oyuncuysanız, büyük bir oyuncu gibi para alıyorsanız, büyük bir oyuncu gibi oynamak ve davranmak zorundasınız" dedi. Her takımın kötü günler geçirebileceğini ifade eden Fabregas; "Kötü bir sezon geçirebilirsiniz. Kötü maçlar da çıkarabilirsiniz. Ancak sahadaki tavırlarınız her zaman doğru olmalı" dedi.

Fabregas'ın açıklaması, Diego Costa'nın, Leicester City'nin ilk golünde, savunma oyuncularına yönelik işte bu hareketinin ardından geldi. Costa'nın, takım arkadaşlarına yönelik tavrı, Chelsea'de oyuncular arasında da büyük sorunlar olduğu yorumlarını beraberinde getirdi.

Sayfa Yükleniyor...