"Saklanması imkansız..."

Chelsea'nin menajer Jose Mourinho'nun görevine son vermesi geniş yankı uyandırdı. Kulübün teknik işlerden sorumlu yetkilisi Michael Emenalo, Portekizli menajer ile oyuncular arasında, kamuoyundan saklanması imkansız bir uyumsuzluk oluştuğunu vurguladı.

NTV Spor 18.12.2015 - 12:44
"Saklanması imkansız..."

Chelsea yönetimi, menajer Jose Mourinho ile oyuncular arasındaki iktidar kavgasında, oyunculardan yana saf tuttu. Son Leicester City yenilgisinin ardından, bazı oyuncuları kendisine ihanet etmekle suçlayan Mourinho'nun görevine son verildi.

Chelsea'nin teknik işlerden sorumlu yetkilisi Michael Emenalo, Portekizli menajerin işini kaybetmesiyle sonuçlanan süreci değerlendirdi. Takımın düşme hattına kadar gerilemesi nedeniyle bir değişikliğin şart hale geldiğini vurgulayan Emenalo, Mourinho'nun sonunu, oyuncuları ile yaşadığı büyük uyumsuzluğun getirdiğini ifade etti. Aynı oyuncularla geçen sezon Premier Lig şampiyonu olduklarını hatırlatan Emelano; "Şimdi bu oyuncular sahaya çıkıp; herkese nasıl bir takım olduklarını göstermeli. Hepsinden kendilerini takımlarına adamalarını ve istediğimiz sonuçları almalarını istiyoruz" dedi.

Sayfa Yükleniyor...