Chelsea'ye sihirli değnek (!)

Chelsea, Jose Mourinho’nun görevine son verilmesinin ardından çıktığı ilk maçta Sunderland'i 3-1 yendi. Mavilerin yeni menajeri Guus Hiddink, teknik ekibinde yer alabileceği söylenen Didier Drogba ile birlikte maçı tribünden takip etti.

NTV Spor 19.12.2015 - 19:54
Chelsea'ye sihirli değnek (!)

Chelsea, Jose Mourinho'nun görevine son verildikten sonra ilk maçına Sunderland karşısında çıktı. Stamford Bridge tribünleri, kulübe tarihinin en parlak dönemlerini yaşatan Mourinho'yu unutmamıştı. Tribünlerde Mourinho'ya destek veren pankartlar açıldı; Portekizli menajer uzun süre ayakta alkışlandı.
 
Mavilerin yeni menajeri Guus Hiddink ise teknik ekipte yer alabileceği söyleyen Didier Drogba ve kulübün sahibi Roman Abramovich ile birlikte tribündeydi.


 
Mourinho döneminde oynadığı 16 maçta 9 yenilgi alan ve düşme hattının 1 puan üzerine kadar gerileyen Chelsea, maça fırtına gibi başladı. Geride kalan 5 maçta toplam 2 gol atabilen Londra ekibi, 5. dakikada Ivanoviç ve 13. dakikada Pedro'nun golleriyle skoru bir anda 2-0'a getirdi. 50. Dakikada Oscar'ın penaltısı ile fark 3'e çıkarken, maçın skorunu 53. Dakikada Borini ilan etti: 3-1

Maç sonunda kaptan John Terry bir kez daha, Mourinho'nun gönderilmesinde oyuncuların sorumluluğu olmadığını savundu. Portekizli menajerin görevinden alınmasını büyük üzüntüyle karşıladıklarını ifade eden Terry "Maçta tüm düşüncelerimiz Mourinho ile birlikteydi" dedi.

Sayfa Yükleniyor...