Rummenigge açıkladı!

Bayern Münih’te beklenen oldu ve Pep Guardiola’nın sezon sonu ayrılma kararı resmileşti. Kulüp Başkanı Karl-Heinz Rummenigge’nin açıklamasına göre yeni teknik direktör de belli oldu.

NTV Spor 20.12.2015 - 13:07
Rummenigge açıkladı!

Fatih Demireli – Ve Bayern'de Pep Guardiola dönemi sona eriyor!

Avrupa basını bir süredir Bayern Münih Teknik Direktörü Pep Guardiola'nın sezon sonu biten sözleşmesini uzatmayacağını ve takımdan ayrılacağını iddia ediyordu. Konuyla ilgili Alman Bild Gazetesi'ne konuşan Bayern Münih Yönetim Kurulu Başkanı Karl-Heinz Rummenigge, resmi açıklamayı yaptı.

Kulüp Başkanı Karl-Heinz Rummenigge, yaptığı açıklamada Guardiola'nın sezon sonunda ayrılacağını resmen duyurdu. Rummenigge, Bayern'i yeni sezondan itibaren İtalyan teknik adam Carlo Ancelotti'nin çalıştıracağını da açıkladı.

"Guardiola'ya bize kattıkları için çok teşekkür ediyoruz, umarım onunla bu sezon çok büyük başarılar elde deriz“ diye konuşan Rummenigge, "yeni sezonda Ancelotti gibi çok başarılı bir teknik adam görevi devralacak" ifadesini kullandı.

Ancelotti, Bayern'de 3 yıllık sözleşmeye imza atarken, Guardiola'nın yeni sezondaki planı henüz resmiyet kazanmadı. Alınan bilgilere göre, Guardiola'nın Manchester City ile yakın temasta olduğu öğrenildi.


 

Sayfa Yükleniyor...