Galatasaray için gün sayıyor!

Ryan Donk Galatasaray'a çok yakın. Hollandalı futbolcuyla el sıkışan sarı-kırmızılı yönetim, Kasımpaşa ile pazarlıklarda da son aşamaya geldi.

NTV Spor 22.12.2015 - 14:35
Galatasaray için gün sayıyor!

Galatasaray'da transfer çalışmaları devam ediyor. Sarı kırmızılı ekip, Kasımpaşa'nın Hollandalı oyuncusu Ryan Donk ile prensip anlaşmasına vardı. 29 yaşındaki futbolcu Galatasaray ile yaptığı görüşmede sarı kırmızılı kulübe gelmek istediğini belirtti. Galatasaray yönetimi, Donk'un bonservisi için Kasımpaşa kulübü ile yaptığı görüşmelerde de sona yaklaştı. 

Kasımpaşa kulübü, donk için bonservis bedelinin yanında Umut Bulut'u da transfer etmek istedi. Ancak Galatasaray Teknik Direktörü Mustafa Denizli, Umut'un takımda kalması gerektiği yönünde görüş belirtti. Diğer alternatifler üzerinde duran Galatasaray, takasta Jem Paul Karacan, Koray Günter ve Tarık Çamdal'dan birini kullanmayı düşünüyor.

İki kulübün yapacağı son görüşmeden sonra Donk transferi netlik kazanacak. Galatasaray, Donk'a yıllık 1.5 milyon Euro ödeyecek. Bu sezon Kasımpaşa formasıyla 16 maça çıkan deneyimli futbolcu 2 gol kaydetti.

Sayfa Yükleniyor...