Galatasaray'ın yeni gözdesi

Mustafa Denizli'nin raporu doğrultusunda kadroyu gençleştirme operasyonu için düğmeye basan Galatasaray, Danimarka'nın Nordsjaelland ekibinde forma giyen 18 yaşındaki Emre Mor'u denemek için resmi teklifte bulundu

NTV Spor 30.12.2015 - 09:31
Galatasaray'ın yeni gözdesi

EVREN GÖZ- Transfer çalışmalarını sürdüren Galatasaray yönetimi, teknik direktör Mustafa Denizli'nin takımı gençleştirme yönündeki isteği üzerine gelecek vadeden futbolculara yöneldi. Sarı-kırmızılılar, Danimarka'nın Nordsjaelland ekibinde forma giyen 18 yaşındaki Emre Mor'u denemek için resmi teklifte bulundu.

Galatasaray, Danimarka temsilcisine gönderdiği davette, Emre Mor'u 3-10 Ocak tarihleri arasında Florya Metin Oktay Tesisleri'nde yapılacak antrenmanlarda denemek istediklerini belirtti. Cimbom, 18 yaşındaki oyuncu için teknik ekibin olumlu rapor vermesi halinde transfer teklifinde bulunabileceklerini belirtti. Sarı-kırmızılı ekip, Emre Mor için 500 bin Euro ve gelecek satışından Danimarka kulübüne yüzde 5 pay verilmesi üzerine bir öneride bulundu. Ancak Nordsjaelland yetkilileri teklifi az bularak bu girişime sıcak bakmadı. Galatasaray yönetiminin ilerleyen günlerde teklifi artırması bekleniyor.

12 takımlı Danimarka Ligi'nde ilk yarıyı 8.sırada bitiren Nordsjaelland'da sağ açık ve sol açık olarak forma giyen Emre Mor bu sezon yalnızca 2 maçta şans bulabildi. Genç futbolcu, Danimarka 19 Yaş Altı Milli Takımı ile de 3 karşılaşmada sahada yer aldı.

Sayfa Yükleniyor...