"Beşiktaş ve Motta ile anlaştık"

Antalyaspor Kulübü Başkanı Gültekin Gencer, Beşiktaş Kulübü ve Ramon Motta ile anlaştıklarını açıkladı.

NTV Spor 30.12.2015 - 18:49
"Beşiktaş ve Motta ile anlaştık"

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Antalyaspor, Beşiktaş'ta forma giyen Brezilyalı futbolcu Ramon Motta'nın transferi için oyuncu ve kulübüyle prensip anlaşmasına vardı.

Antalyaspor Kulübü Başkanı Gültekin Gencer, ligde daha iyi bir konuma gelmek için transfer çalışmalarını aralıksız sürdürdüklerini söyledi.

Gencer, çalışmaları kapsamında Motta ile görüştüklerini belirterek, "Motta ile görüştük, kendisini takımımızda görmek isteğimizi ilettik. Yapılan görüşmemize olumlu yanıt veren Motta da Antalyaspor'da forma giymekten mutlu olacağını söyledi. Kulübüyle de gerekli görüşmeleri yaptık. Şartlar oluşunca da prensipte anlaşmayı sağladık. Motta ve kulübüyle transfer konusunda prensipte anlaşmaya varıldı. Sözleşmeyle ilgili küçük maddeler üzerinde duruyoruz. Herhangi bir sorun çıkmazsa Motta ikinci yarı Antalyaspor'da forma giyecek" dedi.

2014 Temmuz'unda Beşiktaş'a katılan Motta, Şenol Güneş'in göreve gelmesi ile formasını kaybetmişti. 27 yaşındaki savunmacı bu sezon sadece 3 maçta forma şansı bulabildi.

SIRADA EMRE ÇOLAK VAR!
Başkan Gencer, Galatasaraylı Emre Çolak ile de görüşmelerin sürdüğünü, kulübünün izin vermesi halinde bu oyuncunun Antalyaspor forması giyeceğini olacağını söyledi.

"YABANCI BİR TEKNİK DİREKTÖRLE..."
Teknik direktör arayışlarına da devam ettiklerini vurgulayan başkan Gencer, 3 Ocak'a kadar yabancı bir teknik direktörle sözleşme imzalayacaklarını kaydetti.

Sayfa Yükleniyor...