Chelsea havaya girdi!

Crystal Palace'ı deplasmanda 3-0 mağlup eden Chelsea'de kaptan Terry ve Menajer Guus Hiddink, camiaya umutlu mesajlar verdi. Hiddink, 20 hafta sonunda 14. Sırada yer alan Londra ekibinin Şampiyonlar Ligi'ne katılma hakkı kazanabileceğine inanıyor.

NTV Spor 04.01.2016 - 13:01
Chelsea havaya girdi!

Chelsea, İngiltere Premıer Lig'de bu sezon ikinci deplasman galibiyetini Crystal Palace karşısında aldı. Oscar, Willian ve Diego Costa'nın golleriyle rakibini 3-0 mağlup eden Maviler, 23 Ağustos'tan bu yana ilk kez dış sahadan 3 puan çıkardı. Maçta ortaya konan futbol, Chelsea cephesini memnun etti.

Kaptan John Terry, tıpkı şampiyon oldukları geçtiğimiz sezon gibi oynadıklarını dile getirirken, takımın toparlandığını ifade etti. Terry,  "Yeni yılda yeni başlangıçlar yapıp, üst üste maçlar kazanmalıyız. Başımızda artık yeni bir menajer var ve o herkesin motivasyonunu üst seviyeye çekmiş durumda" ifadelerini kullandı.

Hiddink ise; selefi Jose Mourinho'nun "Chelsea'nin ligi dördüncü bitirmesi mucize olur" şeklindeki ifadesine katılmıyor. Hollandalı menajer, "Kadromuz oldukça kaliteli. Eğer önümüzdeki dönemde de Crystal Palace karşısında oynadığımız gibi oynayabilirsek; sezonu Şampiyonlar Ligi vizesi alabilecek bir şekilde noktalayacağımızı düşünüyorum" dedi...
Premier lig'de 20. hafta sonunda Chelsea, 23 puanla 14. Sırada yer alıyor. 4. sıradaki Tottenham'ın ise; 36 puanı bulunuyor.

Sayfa Yükleniyor...