Korkmaz dönemi son buldu!

Mersin İdman Yurdu'nda Bülent Korkmaz dönemi sona erdi. Takımıyla Antalya'da devre arası kampında bulunan Korkmaz'ın sözleşmesi tek taraflı feshedildi.

NTV Spor 04.01.2016 - 17:53
Korkmaz dönemi son buldu!

Mersin İdman Yurdu Yönetimi, 6. hafta Mesut Bakkal'ın yerine getirdiği Bülent Korkmaz'la yolları ayırma kararı aldı. Yönetim Korkmaz'ın sözleşmesini tek taraflı olarak feshetti.

Bülent Korkmaz'ın yerine en güçlü aday ise Hakan Kutlu. Prensip anlaşmasına varılan Kutlu'nun 1-2 gün içinde Antalya'da süren devre arası kampına katılması bekleniyor.

Öte yandan Mersin'de futbolculardan Servet Çetin, Sinan Kaloğlu, Efe Halil Özarslan ve Oktay Delibalta'dan da kendilerine kulüp bulmaları istendi.

KORKMAZ'IN MERSİN SERÜVENİ
Bülent Korkmaz, kırmızı-lacivertli ekiple ligde çıktığı 12 maçta 2 galibiyet, 3 beraberlik, 7 mağlubiyet yaşadı.

Sezona Mesut Bakkal yönetiminde başlayan fakat ilk 5 hafta istenilen sonuçları alamayan Mersin İdmanyurdu'nda Bakkal ile yolların ayılmasının ardından takımın başına Bülent Korkmaz getirildi.

Mersin ekibini 6. haftadan itibaren çalıştırmaya başlayan Korkmaz, ilk maçında takımının deplasmanda Torku Konyaspor'a 2-0 yenilmesine engel olamadı. İlk galibiyetini ise 8. haftada kendi evinde Trabzonspor'u 3-2 yenerek elde eden Korkmaz'ın öğrencileri, ikinci galibiyeti ise 14. haftada yine Mersin'de Çaykur Rizespor karşısında aldı.

Korkmaz yönetiminde deplasmanda galibiyet yüzü göremeyen Mersin temsilcisi, Medicana Sivasspor, Gençlerbirliği ve Medipol Başakşehir maçlarından ise birer puanla ayrıldı.

Bülent Korkmaz'la ligde 12 maça çıkan Mersin İdmanyurdu, 2 galibiyet, 3 beraberlik, 7 mağlubiyet alırken, attığı 17 gole karşılık 22 kez meşin yuvarlağı ağlarında gördü.

İlk yarıyı 17. sırada tamamlayan Mersin İdmanyurdu'nda Korkmaz döneminde kulübün maddi sorunları sıkça gündeme geldi. Bu sorunlar nedeniyle sıkıntılı bir dönem geçiren kırmızı-lacivertli ekip, kupada da istenilen sonuçları alamadı.

Ziraat Türkiye Kupası'nda gruplara kalan Mersin İdmanyurdu, D Grubu'nda oynadığı ilk maçta Spor Toto 2. Lig'de mücadele eden Aydınspor 1923'e 4-0 mağlup olurken, ikinci maçta ise Çaykur Rizespor ile 2-2 berabere kaldı.

Sayfa Yükleniyor...