"Real Madrid'i reddetti"

Jose Mourinho kendisine kulüp arıyor. Adı Manchester United ile anılan Portekizli menajerin, bu kulüpten gelecek teklifi beklemek yerine başka alternatifleri gözden geçirdiği ifade ediliyor. Portekizlinin ayrıca Real Madrid'in teklifini reddettiği iddia edildi.

NTV Spor 05.01.2016 - 15:08
"Real Madrid'i reddetti"

Chelsea'deki görevine geçtiğimiz ay son verilen Jose Mourinho, bu çarpıcı gelişmenin hemen ardından yaptığı açıklamada dinlenmeyi düşünmediğini ve yeni bir takım çalıştırmaya hazır olduğunu belirtmişti. Bir süredir kendisine gelecek teklifleri bekleyen Portekizli menajerin adı, Louıs van Gaal yönetiminde uzun bir süre galibiyet alamayan Manchester United ile anılmıştı. Hatta bazı United taraftarları, Old Trafford önünde Jose Mourinho atkılarıyla objektiflere poz vermişti.

Ancak Manchester United'ın Swansea'yi mağlup etmesi, Van Gaal'in takımdaki kredisini çoğaltmış gibi görünüyor. Unıted'lı oyuncular da, Van Gaal'i destekleyen açıklamalar yapıyor. Gelinen bu süreçte Jose Mourinho'nun United'ın teklifini beklemekten sıkıldığı iddia edildi. ESPN haber kanalı, Portekizli menajerin Manchester United'ı beklemek yerine başka teklifleri gözden geçireceğini belirtti. ESPN ayrıca; Real Madrid'in de Mourinho'ya bir teklifte bulunduğunu ancak Portekizli menajerin bu teklifi geri çevirdiğini iddia etti.

Sayfa Yükleniyor...