Ada'dan ayrılıyor!

Chelsea, kiralık olarak kadrosunda bulunan Radamel Falcao'yu kulübü Monaco'ya geri göndermek istiyor. Falcao'nun daha fazla değer kaybetmesini istemeyen Monaco'nun da bu teklife sıcak baktığı belirtiliyor.

NTV Spor 08.01.2016 - 14:12
Ada'dan ayrılıyor!

Monaco'nun sezon başında Chelsea'ye kiraladığı Radamel Falcao, sakatlık sorunlarının üstesinden bir türlü gelemedi. Bu sezon 1 Premier Lig maçında ilk 11'de sahaya çıkabilen Falcao, sadece 1 gol atabildi. Antrenman maçında adale sakatlığı yineleyen Falcao, kontroller için İngiltere'den ayrılarak Monaco'ya döndü. Falcao'nun bir daha Ada'ya dönmeme olasılığı da bulunuyor. Zira Chelsea verim alamadığı Kolombiyalı oyuncuyu Monaco'ya geri göndermek istiyor. Monaco ise büyük bir ikilemle karşı karşıya kalmış durumda.

Bir yandan Falcao'nun haftalık 140 bin Sterlin'lik maaşını ödemek istemeyen Monaco, diğer yandan da golcü oyuncunun daha fazla değer kaybetmesini istemiyor. Monaco yönetiminin sezon sonunda Falcao'yu elinden çıkarmadan önce mümkün olduğunca oynatıp; değerini yükseltmeyi planladığı belirtiliyor.

2 sezon önce geçirdiği ağır sakatlık nedeniyle 2014 Dünya Kupası'nı da kaçıran Falcao, geçen sezon kiralık olarak Manchester United'da forma giymiş; ancak beklentileri karşılayamamıştı.

Sayfa Yükleniyor...