"Ben onun annesi değilim!"

Chelsea Menajeri Guus Hiddink, futbolcusu Eden Hazard'ın psikolojik desteğe ihtiyacı olup olmadığı sorusuna "Ben onun annesi değilim" yanıtını verdi

NTV Spor 13.01.2016 - 12:06
"Ben onun annesi değilim!"

Chelsea Menajeri Guus Hiddink, bu sezon bir türlü beklenen performansı sergileyemeyen Eden Hazard'a uyarılarda bulundu. Yıldız oyuncunun, sorunlarını kendisinin çözmesi gerektiğini ifade eden Hiddink "Ben onun annesi değilim" dedi.

Chelsea, geçen sezon Premier Lig'de şampiyonluğa ulaşırken, Eden Hazard da Yılın Futbolcusu seçilmişti. Ancak bu sezon hem Chelsea hem de Hazard sert bir form düşüşü gösterdi. Son dönemde sakatlık sorunlarıyla boğuşan Hazard'ın, bu sezon henüz golü bulunmuyor. Menajer Guus Hiddink, Hazard'ın psikolojik desteğe ihtiyacı olup olmadığı sorusuna "Ben onun annesi değilim" yanıtını verdi.

Tüm futbolculara gereken özenin gösterildiğini vurgulayan Hiddink, Belçikalı yıldızın eski formuna kavuşması için bir an önce zihnini temizlemesi gerektiğini söyledi. Hazard'ın, oynama istediğini kaybetmiş gibi göründüğüne dikkat çeken Hiddink "Altın Top ödüllerini kazanan oyuncuların futbol oynamaya ne kadar istekli olduğunu hepiniz gördünüz. Hazard da onlar kadar yetenekli bir oyuncu. Fiziksel sorunlarını geride bırakıp yeniden futbol oynamaktan zevk almaya başlaması gerekiyor" dedi.

İngiliz basını, Hazard'ın sezon sonunda Chelsea'den ayrılmak istediğini öne sürüyor. İddialar, her ne kadar çok kötü bir sezon geçirse de Real Madrid'in Belçikalı oyuncu ile ilgilendiği yolunda.

Sayfa Yükleniyor...