2 günde istifa etti!

Mersin İdman Yurdu'nda Hüseyin Çalışkan'ın başkanlığa gelişinin ardından 1 yılı opsiyonlu olmak üzere 1.5 yıllık sözleşme imzalayan Nurullah Sağlam, 2 gün sonra istifa kararı aldı.

NTV Spor 14.01.2016 - 11:02
2 günde istifa etti!

İlk olarak sezona başladığı Mesut Bakkal'la daha sonra da sırasıyla Bülent Korkmaz ve Hakan Kutlu'yla yolları ayıran Mersin İdman Yurdu'nda Nurullah Sağlam dönemi de kısa sürdü. Hakan Kutlu'nun bir gün sonra görevden ayrıldığı Mersin'de, yeni başkan Hüseyin Çalışkan'ın göreve seçilmesinin ardından teknik direktörlüğe getirilen Sağlam dönemi ise 2 gün sürdü. 2010-12 arası da Mersin İdman Yurdu'nu çalıştıran Nurullah Sağlam, kadro yetersizliğine vurgu yaparak "Bu takımla başarılı olamam"  diyerek istifasını açıkladı.

Sağlam, sosyal paylaşım sitesi Twitter hesabından yaptığı açıklamada, kulüp başkanı ve tüm camiadan özür diledi.

Yönetim kuruluna, Mersin İdmanyurdu takımına ve camiasına yürekten başarı dileyen Sağlam, "Mevcut şartlarla başarabileceğime inanmadığım için göreve başlamama kararı aldım" ifadelerini kullandı.

MERSİN'E HOCA DAYANMIYOR!

Mersin İdman Yurdu Başkanı Hüseyin Çalışkan, yaptığı açıklamada, Nurullah Sağlam'ın görevini bıraktığını ancak ikna etmek için kendisine ulaşmaya çalıştığı söyledi.

Sağlam'ın haklı tarafının bulunduğu ifade eden Çalışkan, "Sağlam bana 'tamamen dağılmış takımı dışarıdan topluyorum. Kondisyon yok. Koş dediğim adam elini bacağına atıyor, sakatım diyor' dedi. Yani haklı tarafı var adamın. Hakikaten hangi futbolcuyu çağırsam zamanı dolmuş, serbest kalmış. Adamın parasını veriyoruz rica minnet sahaya sürüyoruz. Para verilmemiş herkes serbest kalmış, bilmem ne olmuş. Daha yabancıları pazartesi aradık gelin diye. Çocukların hiçbirisi para pul almamış" diye konuştu.

Çalışkan, "Nurullah Sağlam'ın istifa nedeni, takımın iyi kamp yapmaması, kondisyonunun olmaması, futbolcuların birçoğunun serbest kalmış olması ve parasını almaması" dedi.

Kendisinin de 3 gün önce başkan olduğunu anımsatan Çalışkan, şu ifadeleri kullandı:

"Ben de göreve yeni geldim. Vallahi daha evime, işime gidemedim. Federasyonu arıyorsun borç, eski hocalara borç, eski futbolculara borç, bankaya borç, yöneticiye borç, vergi dairesine borç, her yere borç var. Bu kadar çok yer olunca 10 kişiyle uğraşacağımıza şimdi 100 kişiyle uğraşıyoruz."

Sayfa Yükleniyor...