Lazio - Juventus maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? (Serie A 30. hafta)

İtalya Serie A’da bu sezon zirve mücadelesinin gerisinde kalan Juventus, Lazio deplasmanında sahaya çıkıyor. Avrupa’da liglere verilen aranın ardından çıkış yaparak başlamak isteyen Juventus oynadığı son 5 karşılaşmada sadece tek galibiyet alabilmişti. Lazio ise Avrupa Kupaları iddiasını sürdürmek için Juventus karşısında kazanmak istiyor. Peki Lazio - Juventus maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? İşte, mücadeleye ilişkin detaylar…

Haber Merkezi - NTV Spor 28.03.2024 - 14:37
Lazio - Juventus maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? (Serie A 30. hafta)

Juventus, zirve yarışında Milan ve İnter’i takip etmeyi sürdürüyor. A Milli Takım oyuncusu Kenan Yıldız’ın formasını giydiği Juventus, Massimiliano Allegri yönetiminde beklentilerin uzağında kaldı. Avrupa’da liglere verilen ara öncesinde Genoa ile golsüz berabere kalan siyah-beyazlılar, Lazio karşısında kazanmayı hedefliyor. Lazio karşısında Juventus’un golcü oyuncusu Vlahovic kart cezası sebebiyle forma giyemeyecek. Peki Lazio - Juventus maçı saat kaçta ve hangi kanalda?

LAZİO - JUVENTUS MAÇI NE ZAMAN?

karşılaşmasında Lazio, Juventus’u konuk ediyor. Juventus, Lazio deplasmanında kazanarak puanını 62’ye yükseltmeyi hedefliyor.

Lazio - Juventus karşılaşması 30 Mart Cumartesi günü saat 20:00’da başlayacak. Mücadele S Sport 2 ekranlarından canlı yayınlanacak.

JUVENTUS SON DURUM

Massimiliano Allegri yönetimindeki Juventus’ta sezonun en çok katkı yapan ismi Dusan Vlahovic oldu. Yıldız oyuncu takımına 15 gollük katkı verdi.

Juventus bu sezon oynadığı 29 karşılaşmada 17 galibiyet, 8 beraberlik ve 4 mağlubiyetle 59 puan topladı. Siyah-beyazlılar oynadığı son 5 karşılaşmada ise 3 beraberlik 1 mağlubiyet ve 1 galibiyet alabildi.

LAZİO ÇIKIŞ YAKALAMAK İSTİYOR

Avrupa’da liglere verilen arada hazırlıklarını sürdüren Lazio, ligin sona ermesine kısa bir zaman kala üç puana ulaşmak istiyor.

Lazio geride kalan 29 haftada 13 galibiyet 4 beraberlik ve 12 mağlubiyet aldı. Lazio topladığı 43 puanla 9. sırada bulunuyor.

Sayfa Yükleniyor...