Ümit Özat istifa etti

Samsunspor Teknik Direktörü Ümit Özat, Altınordu mağlubiyetinin ardından istifa ettiğini açıkladı...

NTV Spor 16.01.2016 - 20:23
Ümit Özat istifa etti

PTT 1. Lig ekiplerinden Samsunspor'un teknik direktörü Ümiz Özat, görevinden istifa etti.

Samsunspor'un Altınordu'ya 2-1 kaybettiği maçtan sonra basın toplantısı düzenlemeyen ve sadece yayıncı kuruluşa açıklama yapan Özat, burada görevinden istifa ettiğini belirtti.

İSTİFASI KABUL EDİLDİ
Samsunspor Kulübünden yapılan yazılı açıklamada, teknik direktör Ümit Özat'ın Altınordu maçının ardından yönetim kuruluna istifasını sunduğu hatırlatıldı.

Olağanüstü toplanan Samsunspor Kulübü Yönetim Kurulu'nun Özat'ın istifasını kabul ettiği belirtilen açıklamada, şu ifadelere yer verildi:

"Teknik direktör Ümit Özat ile karşılıklı anlaşarak, yollarımız ayrılmıştır. Samsunspor Kulübü olarak bugüne kadar kulübümüze verdiği hizmetlerden dolayı Özat ve ekibine teşekkür eder, bundan sonraki yaşantılarında başarılar dileriz."

Özat, bundan öncede iki defa istifa etmiş ancak Samsunspor Kulübü Yönetim Kurulu istifayı kabul etmemişti.

DEVRE ARASINDA DA İSTİFA
Öte yandan ligin ilk yarısındaki Balıkesirspor maçından sonra istifa ettiğini açıklayan Özat'ın devre arasından öncede de istifasını yönetime sunduğu ancak iki kez Samsunspor Kulübü Yönetim Kurulu'nun bu talebi kabul etmediği öğrenildi.

Samsunspor, 18 maçta 6 galibiyet, 7 beraberlik ve 5 yenilgi alarak 25 puan topladı. Kırmızı-beyazlılar Özat yönetiminde son 7 maçta galibiyet çıkartamazken 4 yenilgi ve 3 beraberlik elde etti.

Sayfa Yükleniyor...