"Tek düşüncemiz Trabzonspor'u ayağa kaldırmak!"

Trabzonspor'da Hami Mandıralı imzayı attı. Mandıralı "Tek düşüncemiz Trabzonspor'u bu düştüğü yerden ayağa kaldırmak" dedi.

NTV Spor 21.01.2016 - 14:38
"Tek düşüncemiz Trabzonspor'u ayağa kaldırmak!"
Trabzonspor, teknik direktörlük için anlaşma sağladığı Hami Mandıralı ile sözleşme imzaladı. Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde, Başkan Muharrem Usta, Futbol Koordinatörü Yılmaz Büyükaydın'ın da hazır bulunduğu imza töreninde, Hami Mandıralı ile 1 yılı opsiyonlu olmak üzere 1,5 yıllık mukavele yapıldı.
 
Mandıralı, imza töreninde yaptığı konuşmada, tekrar yuvasına geldiği için mutlu olduğunu ifade ederek, "Bizim katkımız sadece sahada alacağımız sonuçlarla olacak. Bu sonuçlarla belki yönetim kurulumuzu, başkanımızı, yöneticilerimizi, Trabzonspor'u sevenleri bir nebze rahatlatacağız diye düşünüyorum" dedi.
 
İşlerinin sahada çalışıp başarıyı yakalamak olduğunu ifade eden Mandıralı, "Tek düşüncemiz Trabzonspor'u bu düştüğü yerden ayağa kaldırmak. Çok önemli oyuncularımız var fakat zaman içinde bunları kıymetli hale getirmek, harekete geçirmemiz lazım. Bu işin sorumluluğu bizde, bizler yapacağız. Oyuncu arkadaşlarımızla bireber terapiler, konuşmalar da yapacağız ama öncelikle hedeflerin Trabzonspor'u daha ileriye taşımak olduğunu bizler de anlatacağız. Dokunuşlarla, yakınlaşmayla, ilişkilerle bunu yapmamız lazım diye düşünüyorum. Bir önceki dönemle öyle yapmıştık, güzel şeyler olmuştuk" diye konuştu.
 
Hami Mandıralı, yüreği kendileriyle olan, forma için atan, savaşmak isteyen oyunculara yüreklerinin açık olduğunu vurgulayarak, şunları söyledi: "Kimseye ön yargımız yok. Bütün oyuncular bizim için çok kıymetli, değerli. Çünkü Trabzonspor forması giyen her oyuncu kıymetlidir. Onlar da bu kıymetli olduklarını sahada çalışmalarla bize hissettirecekler. Biz de ona göre kararlarımızı vereceğiz. Tabi bütün oyuncular oynamak ister. Ama 11 kişi oyuna başlar dolayısıyla herkesin herkese saygısı olması lazım. Kararları oyuncular eleştirmeyecek, öyle hakları yok. Futbolcuların bir defa konuşma hakkı vardır, o da transfer zamanı en iyi parayı almak için. Ondan sonra ağzını değil ayaklarını çalıştıracak. Biz de ona göre kararımızı verip Trabzonspor'u tekrar bu yerden havaya sokup ayağa kaldırmaya çalışacağız."
 
Yüreklerinin herkese açık olduğunu kaydeden Hami Mandıralı, "Bir tek yönetim kurulu değil hepsi bir ucundan tutmalı. Bir Trabzonspor var, hep birlikte ayağa kaldıralım. Mutlaka eleştiriler olacaktır, onların uyan tarafını da alacağız. Bu süreçte sağlıklı olursanız çok katkı sağlamış olursunuz. Biz de ekibimizle bütün mesaimizi Trabzonspor'a vereceğiz çünkü takımımızın buna ihtiyacı var" diye konuştu.
 
Hami Mandıralı'nın yardımcılıklarını yapacak Turgay Karslı ve Çağatay Şalap da imza töreninde yer aldı.

Sayfa Yükleniyor...