Elazığ Demirbakan'a emanet

PTT 1. Lig ekiplerinden Vartaş Elazığspor, sezon sonuna kadar anlaştığı teknik direktör Coşkun Demirbakan ile sözleşme imzaladı.

NTV Spor 21.01.2016 - 22:14
Elazığ Demirbakan'a emanet

Kulüp tesislerinde düzenlenen imza törenine katılan Vartaş Elazığspor Kulübü Başkanı Selçuk Öztürk, burada yaptığı konuşmada, Elazığspor'un başarıya ihtiyacı olduğunu söyledi.

Haklarının ve yerlerinin Süper Lig olduğunu ifade eden Öztürk, "Hocamız hiçbir şart sunmadan teklifimiz kabul etti. El birliği ile takımı en iyi şekilde mücadele ettireceğimize inanıyorum. Hocamı anlatmaya gerek yok, tüm spor camiası bilir. Kendisi, yıllarını futbolun içerisinde geçirmiş seçkin hocalarımızdan biri. 'Hayırlı olsun' diyorum" diye konuştu. 

Teknik direktör Demirbakan da Vartaş Elazığspor'la, daha önce çalıştırdığı takımlarda rakip olarak devamlı karşı karşıya geldiklerini anımsattı.

Bundan sonra da Elazığ temsilcisinin başarısı için çalışacaklarını belirten Demirbakan, "Diğer hocalarımızın bıraktığı yerden bayrağı devralıp, başarıyı gösterip, inşallah ligin sonunda mutlu sona ulaşacağız" dedi.

Konuşmaların ardından, Öztürk ve Demirbakan, sözleşmeyi imzaladı.

Sayfa Yükleniyor...