3.5 yıllık imzayı attı

Trabzonspor, Gaziantepsporlu Muhammet Demir'i 3.5 yıllığına renklerine bağladı...

NTV Spor 23.01.2016 - 15:23
3.5 yıllık imzayı attı

KAP'a yapılan açıklamaya göre; Trabzonspor, Gaziantepspor'a 2 milyon 750 bin Euro bonservis bedeli ödeyecek. Muhammet Demir ise toplam 3 milyon 850 bin Euro garanti para kazanacak.


Muhammet Demir için, Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde düzenlenen imza törenine Trabzonspor Basın ve Halkla İlişkiler Koordinatörü Prof. Dr. Asım Örem ile Futbol Koordinatörü Yılmaz Büyükaydın katıldı.
 
Çok heyecanlı olduğunu belirten Muhammet Demir “Dün gece geldim, şehre ayak bastığımdan beri mutluyum. Sizin karşınızda olmaktan dolayı da mutluyum. Buraya geldiysem iş bitmiş değil, daha çok ileriye gitmek için buraya geldim. Bunu sahada göstermek istiyorum. İki taraf için de hayırlısı olsun. Elimden geleni yapacağıma kendi adıma dair söz veriyorum" dedi.
 
Muhammet Demir 92 numaralı formayı giyeceğini de belirterek, “Doğum tarihim olduğu için 92 numaralı formayı giyeceğim. 61 numaralı forma dolu. Sahada yaptığım işlerle ön plana çıkmak istiyorum. Kendimi kanıtladıktan sonra herkes takdir ederse sırtıma o formayı geçirmek istiyorum” diye konuştu.

Muhammet Demir, Beşiktaş maçında forma giyip giyemeyeceğine ilişkin bir soru üzerine ise, "Oynama ihtimalim var. Lisansım yetişti diye biliyorum. Hocamız görev verdiği takdirde elimden geleni yapacağım. Hazırım. Herhangi bir sorun yok kendi adıma" ifadesini kullandı

10 Ocak 1992'de Trabzon'un Araklı ilçesinde doğan Muhammet Demir; Karadeniz Ereğli Belediyespor ve Bursaspor altyapılarında yetişti. 2011'den bu yana Gaziantepspor forması giyen Muhammet Demir, bu sezon ilk 18 haftada 7 gol atıp 3 asist yaparken geçen sezonun tamamında 10 gol, 3 asistle oynamıştı.

Sayfa Yükleniyor...