Her şey Neymar için! 400 milyon euro...

İspanyol Sport gazetesi, Real Madrid’in Barcelona'nın yıldızı Neymar'ı kadrosuna katmak için kesenin ağzını sonuna kadar açtığını iddia etti. Gazeteye göre Real yönetimi, Neymar'ı transfer etmek amacıyla 400 milyon euro’luk bir paket hazırladı.

NTV Spor 26.01.2016 - 15:50
Her şey Neymar için! 400 milyon euro...

Sport gazetesi, Real Madrid Başkanı Florentino Perez'in sezon sonunda Cristian Ronaldo'yu satmayı planladığını iddia etti.

Gazeteye göre Ronaldo'yu değeri hala çok yüksekken satmayı düşünen Perez, Portekizli yıldızın boşluğunu Neymar ile doldurmayı planlıyor.

Sport, Neymar'ın babası her ne kadar oğlunun Barcelona'da kalacağını söylese de Perez'in transferi olumlu noktalayacağı konusunda çok umutlu olduğunu yazdı.

Gazete, Neymar'ın gelecek sezon Real Madrid forması giymesinin maliyetinin ise 400 milyon euro'yu bulacağını öne sürdü. Habere göre Real Madrid yönetimi, Neymar'ın otomatik olarak serbest kalması için 190 milyon euro'luk sözleşme fesih bedelini ödeyecek.

Yıldız oyuncu ise yıllık 35 milyon euro'nun yanısıra 30 milyon euro imza parası önerilecek. Sport gazetesi, Neymar'ın Barcelona'da kazandığından 2 katından daha fazla bir paraya bir başka büyük kulübe gitmeye sıcak bakabileceğini de iddia etti.

 

Sayfa Yükleniyor...