FA Cup'ta heyecan kaldığı yerden!

FA Cup'ta heyecan NTV Spor'da yaşanmaya devam ediyor. İşte haftanın programı ve takımlardan son haberler...

NTV Spor 28.01.2016 - 16:25
FA Cup'ta heyecan kaldığı yerden!

İngiltere Federasyon Kupası 4. turunda heyecan devam ediyor...

Federasyon Kupası'nda 4. turun en zorlu eşleşmesi iki Premier Lig ekibi Liverpool ile West Ham United'ı karşı karşıya getirecek.Bu akşam saat 19:30'dan itibaren NTV Spor ve NTVSpor.net'ten canlı yayınlanacak maça Liverpool'un evi Anfield Road ev sahipliği yapacak.

Menajer Jurgen Klopp yönetiminde Lig Kupası'nda finale çıkmayı başaran kırmızılar, Premier Lig'de ise istikrarsız sonuçlar alıyor. Slaven Bılıc'in çalıştırdığı West Ham United ise bu sezon Premier Lig'in en fazla dikkat çeken takımlarının başında geliyor. West Ham halen, Premier Lig'de 6. basamakta bulunuyor. Liverpool ise West Ham'ı iki puan gerisinden takip ediyor. İki takım arasında bu sezon Anfield Road'da oynanan lig maçını West Ham 3-0 kazanmıştı.

CHELSEA'NİN RAKİBİ KEYNES DONS
İngiltere Federasyon Kupası 4. turunda bir başka Championship takımı Milton Keynes Dons ise yeni menajeri Guus Hiddink yönetiminde 7 maçtır yenilmeyen Chelsea ile karşı karşıya gelecek. Maç yarın saat 19:00'da NTV Spor ve NTVSpor.net'ten yayınlanacak.

Milton Keynes Dons Championship Ligi'nde kümede kalma mücadelesi veriyor. Premier Lig'in son şampiyonu Chelsea ise sezona çok kötü başladıktan sonra toparlanma sinyalleri veriyor. Jose Mourinho'nun görevine son verilmesinin ardından menajerlik görevine geçici olarak Guus Hiddink'i getiren maviler, son olarak Arsenal'i deplasmanda 1-0 yenmeyi başardı.

BUGÜN
19:30   LIVERPOOL– WEST HAM UNITED | FA CUP NTV Spor CANLI 

YARIN
19:00  MILTON KEYNES DONS - CHELSEA | FA CUP NTV Spor CANLI 

Sayfa Yükleniyor...