Yedek kulübesinde 4 isim!

Ziraat Türkiye Kupası C Grubu 6. ve son hafta maçında Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup takımlarından Sivas Belediyespor'u konuk eden Beşiktaş'ta teknik direktör Şenol Güneş, son oynanan Kardemir Karabükspor karşılaşmasının 11'inde 4 değişiklik yaptı. Beşiktaş'ın yedek kulübesinde ise sadece 4 isim yer aldı.

NTV Spor 28.01.2016 - 20:48
Yedek kulübesinde 4 isim!

Güneş, siyah-beyazlı ekibin Türkiye Kupası'nın 5. haftasında oynadığı ve 2-0 kaybettiği Kardemir Karabükspor karşılaşmasında ilk 11'de yer verdiği futbolculardan Günay Güvenç, Serdar Kurtuluş, Dusko Tosic, Veli Kavlak, Necip Uysal, Kerim Frei ve Cenk Tosun'u, Sivas Belediyespor karşısında da sahaya sürdü.

Kardemir Karabükspor mücadelesinde görev yapan Olcay Şahan ile genç futbolcular Furkan Akbulut ve Muhammed Enes Durmuş'u 15 kişinin bulunduğu müsabaka kadrosuna almayan siyah-beyazlı teknik adam, Mustafa Pektemek'i ise yedek kulübesinde oturttu. Güneş, bu futbolcuların yerine Luiz Rhodolfo, Alexander Milosevic, Jose Sosa ve Gökhan Töre'ye şans tanıdı.

Siyah-beyazlı ekibin yedek kulübesinde ise genç kaleci Hüseyin Yılmaz'ın yanı sıra Mustafa Pektemek, Ricardo Quaresma ve Andreas Beck yer aldı.

Sayfa Yükleniyor...