Hatayspor - Ankaragücü maçı ne zaman, saat kaçta? Hatayspor - Ankaragücü maçı hangi kanalda? (Trendyol Süper Lig 36. hafta)

Trendyol Süper Lig’de alt sıraları yakından ilgilendiren karşılaşmada Hatayspor ve Ankaragücü kozlarını paylaşacak. Ankaragücü, Hatayspor’u mağlup etmesi ve Gaziantep FK ve Pendikspor’un puan kaybetmesi durumunda Süper Lig’de kalmayı garantileyecek. Hatayspor’da ise Volkan Demirel ile yolların ayrılmasının ardından Özhan Pulat göreve başladı. Ankaragücü, deplasmanda rakibi karşısında üç puana ulaşmayı hedefliyor. Peki Hatayspor - Ankaragücü maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? İşte, karşılaşmaya ilişkin bilgiler…

Haber Merkezi - NTV Spor 12.05.2024 - 17:30
Son Güncelleme: 12.05.2024 - 17:30
Hatayspor - Ankaragücü maçı ne zaman, saat kaçta? Hatayspor - Ankaragücü maçı hangi kanalda? (Trendyol Süper Lig 36. hafta)

Hatayspor - Ankaragücü  müsabakasında düdük çalacak hakemler belli oldu. Kritik mücadeleyi Ali Şansalan yönetirken yardımcılıklarını ise Mehmet Kısal ve Bilal Gölen yapacak. Başkent ekibinde takımın en önemli isimlerinden olan Tolga Ciğerci kart cezası sebebiyle Morutan ve Alper Uludağ ise sakatlıkları sebebiyle forma giyemeyecek. Ligde oynadığı son üç karşılaşmadan sadece 2 puan çıkarabilen Emre Belözoğlu’nun öğrencileri, hafta içerisinde ise Beşiktaş’a karşı kaybederek kupaya veda etti. Ankaragücü taraftarının önünde Hatayspor’u mağlup ederek çıkış yakalamak istiyor. Peki Hatayspor - Ankaragücü maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? İşte, mücadelenin ekranlara geleceği kanal…

HATAYSPOR - ANKARAGÜCÜ  MAÇI NE ZAMAN?

Trendyol ’in 36. haftasında Hatayspor - Ankaragücü'nü konuk edecek. Mersin Stadı’nda oynanacak mücadele 12 Mayıs Pazar günü saat 19.00’da başlayacak. Mücadele beIN (1 No’lu kanal ) aracılığıyla yayınlanacak.

HATAYSPOR - ANKARAGÜCÜ  MAÇI DETAYLARI

Süper Lig'de son 3 maça girilirken MKE Ankaragücü, düşme hattının 4 puan önünde 39 puanla 14. sırada yer alıyor. Atakaş Hatayspor ise 34 puanla düşme hattının içinde 18. sırada bulunuyor.

Ligde son 3 maçında 2 puan alabilen, hafta içi de Ziraat Türkiye Kupası yarı finalinde Beşiktaş'a elenen MKE Ankaragücü, deplasmanda rakibini yenerek son 2 haftaya rahat bir nefes alarak girmek istiyor.

Sezonun ilk devresinde oynanan karşılaşma golsüz eşitlikle tamamlanmıştı.

ANKARAGÜCÜ’NDE HEDEF LİGDE KALMAK

MKE Ankaragücü, Hatayspor'u yenmesi ve Gaziantep FK ile Pendikspor'un bu hafta puan kaybetmesi halinde Süper Lig'de kalmayı garantileyecek.

Sarı-lacivertli takımda sarı kart cezalısı Tolga Ciğerci ile sakatlıklar bulunan Olimpiu Morutan ve Alper Uludağ bu karşılaşmada forma giyemeyecek.

Sayfa Yükleniyor...