Ernest Muci: Sezon sonuna kadar bu şekilde devam etmeliyiz

Beşiktaş, Süper Lig'de MKE Ankaragücü'nü 2-0 yendi. Siyah beyazlılar 5 maç sonra kazandı. Beşiktaş'ın ilk golünü atan Ernest Muci, galibiyetten ötürü mutlu olduklarını ifade etti.

Haber Merkezi - NTV Spor 19.04.2024 - 22:21
Son Güncelleme: 19.04.2024 - 19:29
Ernest Muci: Sezon sonuna kadar bu şekilde devam etmeliyiz

, Trendyol 'in 33. haftasında Ankaragücü'nü 2-0 yenerek 5 haftalık galibiyet hasretine son verdi. Beşiktaş'a galibiyeti getiren golleri ve Jackson Muleka attı.

Galibiyetin ardından Joe Worral, Ernest Muci ve Jackson Muleka galibiyeti beIN SPORTS'a değerlendirdi.

Beşiktaş'ın ilk golünü atan Muci, "Biz iyi, kaliteli bir takımız. Kolay gol yeme sıkıntısını yaşıyorduk. Bugün onu yapmadık. Böyle devam edeceğiz. Odaklanacağız, geçmişi unutup mümkün olduğunda en iyisini yapmaya çalışacağız. Bugün oynadığım pozisyonda, elimden geldiğince katkı vermeye çalıştım. Boşluklardan faydalanmaya çalıştım. Ama takım olarak iyi oynadık. Bu standardı korumalıyız. Sezon sonuna kadar bu şekilde devam etmeliyiz. Taraftar ilk günden beri bana çok büyük destek gösteriyor. Onlara teşekkür ederim. Daha fazlasını verebilmek için çalışıyoruz. Kalan maçlarda onları ve kendimizi mutlu etmek için tüm maçları kazanmaya çalışacağız." dedi.

İngiliz stoper Joe Worrall ise, "Bugün iyi bir performans gösterdik. Ön alan baskımız netti ve 2-0 kazandık. Yakaladığımız fırsatları yakalasaydık daha farklı olabilirdi. Ben kendimi mümkün olduğunca korumaya, zinde olmaya çalışıyorum. Ligi mümkün olduğunca en üstten bitirip kupayı da kazanmak istiyoruz." şeklinde konuştu.

Beşiktaş'ın ikinci golünü atan Jackson Muleka, "Bu galibiyet bizim özgüvenimiz için çok önemliydi. Bu ayrıca taraftarımız için de çok önemliydi. Bu kadar olumsuz süreçte bize destek vermeye devam ettiler. Bu 3 puana ihtiyacımız vardı. Üzerine koyarak devam edeceğiz." şeklinde açıklama yaptı.

Sayfa Yükleniyor...