Rakip Buca... Hedef çeyrek final...

Ziraat Türkiye Türkiye Kupası'nda Bucaspor ile Beşiktaş, İzmir'de karşı karşıya gelecek. Tek maçlı eleminasyon sistemiyle oynanacak maçta iki takımın da hedefi çeyrek final...

NTV Spor 30.01.2016 - 10:41
Rakip Buca... Hedef çeyrek final...

Beşiktaş, Ziraat Türkiye Türkiye Kupası son 16 turunda deplasmanda Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup takımlarından Bucaspor'la karşı karşıya gelecek. Yeni Buca Stadı'nda saat 17.45'te başlayacak maçta, Abdulkadir Bitigen görev yapacak.

İŞTE BEŞİKTAŞ'IN 11'İ
Tolga-Beck, Rhodolfo, Ersan, İsmail-Hutchinson, Oğuzhan-Gökhan Töre, Sosa, Olcay-Mario Gomez
  
BUCA 2. SÜRPRİZ PEŞİNDE!
İki takım, Türkiye Kupası'nda 3. kez karşılaşacak.
 
İki takım ilk olarak 2006-2007 Türkiye Kupası'nda aynı grupta mücadele etmiş, Beşiktaş İzmir'de 5-1 kazanmıştı.     
 
2013-2014'te ise büyük bir sürpriz yaşanmıştı. 4. turda eşleştiği güçlü rakibini İzmir'de ağırlayan Bucaspor, Umut Gündoğan'la 1-0 öne geçtiği müsabakada Ömer Şişmanoğlu'nun golüne engel olamasa da Ricketts'ın golüyle Beşiktaş'ı 2-1 mağlup edip, adını 5. tura yazdırmıştı.     
  
NASIL GELDİLER?
Türkiye Kupası'nda C Grubu'nu 3 galibiyet, 1 beraberlik ve 2 yenilgiyle 10 puanda tamamlayıp 1461 Trabzon'un önünde ikili averajla ikinci sırada yer alan siyah-beyazlı ekip, Bucaspor'u yenerek adını çeyrek finale yazdırmak istiyor.

Kupaya ikinci turdan başlayan ve bu turda Sancaktepe Belediyespor'u 1-0'la geçen Bucaspor, 3. turda deplasmanda Çine Madranspor'u 2-1 yenerek kupanın dışına itti. Bir üst turda D Grubu'nda yer alan Ege temsilcisi, 5 galibiyet ve bir mağlubiyetle grubu 15 puanla zirvede tamamladı. Kupada iyi gitmesine karşın PTT 1. Lig'de son sırada yer alan Bucaspor bir sürprize imza atmayı hedefliyor.
 
90 DAKİKA, 120 DAKİKA, PENALTILAR...
Tek maçlı eleme sistemine göre oynanacak karşılaşmanın 90 dakikasında taraflar birbirlerine üstünlük kuramazsa, 15'er dakikalık iki uzatma devresi oynanacak. Eşitlik yine bozulmazsa çeyrek finalisti, seri penaltı atışları belirleyecek.
 

Sayfa Yükleniyor...