Ya West Ham... Ya Fenerbahçe!

Fenerbahçe, Emenike için West Ham ile anlaşamazsa, Nijeryalı golcü, takıma geri dönecek...

NTV Spor 30.01.2016 - 12:09
Ya West Ham... Ya Fenerbahçe!
Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, "Pereira ile konuştuk, Emenike West Ham'a gitmezse Fenerbahçe'ye gelebileceğini söyledi" dedi.
 
Emenike için West Ham ile görüşmelerin sürdüğünü belirten Yıldırım, tranfser gerçekleşmezse, Nijeryalı forvetin Fenerbahçe'ye döneceğini açıkladı: "Emenike'yi kiraya vermiştik, şu anda Dubai'de. Daha İngiltere'ye gitmiş değil. West Ham kiralık istiyor. Mahmut Bey ile görüşmelerde geldiğimiz nokta 1 milyon Euro kiralama bedeli. West Ham'da 10 maça çıktığı taktirde 11 milyon Euro bonservisle satın alma maddesi istedik. Eğer olursa imzalayacağız, işimize gelmezse imzalamayacağız. Sokağa atacak durumumuz yok. Hoca ile de görüştük o da gelebileceğini söyledi."

SALİH UÇAN KONUSU...
Roma'ya geçen sezon 2 yıllığına kiraladıkları Salih Uçan'ın durumuyla da ilgili konuşan Yıldırım, "Salih'i 4 milyon euroya kiraladık, 11 milyon euro da satın alma bedeli var. Opsiyonu nisan ayında doluyor. Roma Kulübü, Salih'i bir başka İtalyan kulübüne kiralık vermek istedi kabul etmedik. 'Verin bizde oynasın' dedik. Kabul etmediler ve ellerinde tuttular" değerlendirmesinde bulundu.     
 
SERDAL KESİMAL TEPKİSİ!
Sezon başında kadro dışı bıraktıkları Serdar Kesimal'in 4 senede oynamadan kulüpten 6 milyon euro kazandığını da aktaran Yıldırım, "Son yıllarda artık UEFA veya TFF sporcular lehine, biz haklı olsak da, karar alıyor. Oyuncu alıyorsunuz oynamıyor, 10 milyon euro alıyor. Doktora gidiyorlar, sağlamken antrenmana çıkmamak için 3 ay rapor alıyorlar. Serdar Kesimal'i bir tane basın yazıyor mu  Bu adam 4 senedir burada, 6 milyon euro para aldı" şeklinde konuştu.

Sayfa Yükleniyor...