Karadayı Aslan oldu!

Galatasaray'da 2015 yılı üyelik berat takdim töreni yapıldı. Türk Telekom Arena'daki çok amaçlı salonda düzenlenen törende kulübe üyeliği gerçekleşen isimlerden biri de ünlü aktör Kenan İmirzalıoğlu'ydu.

NTV Spor 30.01.2016 - 17:44
Karadayı Aslan oldu!

Galatasaray'da kulübe üyelikleri kabul edilen isimler Ali Sami Yen Spor Kompleksi Türk Telekom Arena Stadı'nda düzenlenen törenle beratlarını aldı.

Yeni üyeler arasında ünlü aktör Kenan İmirzalıoğlu da yer aldı. İmirzalıoğlu, daha önce sarı kırmızılı kulübe üye olmak adına başvuruda bulunmuş, Ekim 2015'te genel kurul üyeliğine kabul edilmişti.

Türk Telekom Arena'da düzenlenen törende İmirzalıoğlu ve diğer yeni üyeler kabul beratını başkan Dursun Özbek'ten aldı.

"ŞEREF DUYUYORUM"
Tören sonrası NTV Spor'a özel açıklamalarda bulunan Kenan İmirzalıoğlu, "Galatasaray çok büyük bir camia. Ben zaten Galatasaray taraftarıydım. Gönlümü sarı-kırmızılı renklere vermiştim. Resmi olarak üye olmak ise onur verici bir durum. Bu büyük ailenin üyesi olmaktan şeref duyuyorum” dedi.

Ödül töreninde başkan Dursun Özbek'le arasında geçen konuşmayı da anlatan başarılı oyuncu, “Başkanımın benden Galatasaray'a dair beklentileri var. Onları da ilerleyen zamanda konuşacağız” şeklinde konuştu.

Sayfa Yükleniyor...