Premier Lig | Arsenal - Bournemouth maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda?

Premier Lig’de şampiyonluk mücadelesi veren Arsenal, 36. haftada Bournemouth karşısında galibiyet arıyor. Maç fazlasıyla liderlik koltuğunda oturan Arteta’nın öğrencileri, taraftarının önünde üç puan kazanmak istiyor. Konuk takım Bournemouth ise ligde topladığı 48 puanla 10. sırada yer alıyor. Arsenal - Bournemouth maçının detayları belli oldu. Peki Arsenal - Bournemouth maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? İşte, mücadelenin ekranlara geleceği kanal…

Haber Merkezi - NTV Spor 02.05.2024 - 17:23
Premier Lig | Arsenal - Bournemouth maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda?

Arsenal, ’de geride kalan haftalarda topladığı 80 puanla lider konumda bulunuyor. Ligin en fazla gol atan takımı olan Arsenal’da Bukayo Saka, Kai Havertz, Leandro Trossard, Odegaard gibi isimler takımın en skorer oyuncuları oldu. Arsenal ligde son olarak Tottenham deplasmanından 3 puanla dönmüştü. Bournemouth ise ligde oynadığı son iki karşılaşmayı kazandı. Futbolseverler ise karşılaşmanın ekranlara geleceği kanalı ve başlangıç saatini araştırıyor. Peki Arsenal - Bournemouth maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? İşte, mücadelenin başlangıç saati…

?

Premier Lig’de 36. hafta mücadelesinde Arsenal ve Bournemouth kozlarını paylaşıyor. Arsenal mücadeleyi kazanarak üç puanı hanesine yazdırmayı hedefliyor.

Arsenal - Bournemouth mücadelesi 4 Mayıs Cumartesi günü saat 14:30’da başlayacak. Karşılaşma beIN Sports 3 ekranlarından canlı yayınlanacak.

ARSENAL SON DURUM

Arsenal bu sezon Premier Lig’de en fazla gol atan takım oldu. Arteta’nın öğrencileri, 85 gol atarken kalesinde ise sadece 28 gol gördü.

Arsenal geride kalan haftalarda 35 maçta 25 galibiyet, 5 beraberlik ve 5 mağlubiyet yaşadı. Arsenal maç fazlasıyla Manchester City’nin 1 puan üzerinde bulunuyor.

BOURNEMOUTH SON DURUM

Bournemouth sezonun sona ermesine kısa bir zaman kala ligde topladığı 48 puanla 10. sırada yer alıyor.

Konuk takım geride kalan haftalarda oynadığı 35 haftada 13 galibiyet, 9 beraberlik ve 13 mağlubiyet aldı.

Sayfa Yükleniyor...