"Savunma hattı mayın tarlası..."

Beşiktaş'ın orta saha oyuncusu Atiba Hutchinson, savunma hattını mayın tarlasına benzeterek, en ufak bir hatanın tüm takımı mahvettiğini söyledi.

NTV Spor 01.02.2016 - 14:20
"Savunma hattı mayın tarlası..."

Hutchinson, siyah-beyazlı kulübün aylık dergisinin şubat sayısına açıklamalarda bulundu.

Fazla kilolu olmadığı için koşmakta sorun yaşamadığını belirten Huntchinson, son zamanlarda kendine iyi bakmaya ve sıkı çalışmaya gayret gösterdiğini kaydetti.

Kanadalı oyuncu Hutchinson, "Her maçta kendi kendime şunu düşünürüm; sen defansif özellikli bir futbolcusun ve eğer topu kaptırırsan geride tekrar o topu kesecek kimse olmayacak. Savunma hattı bir mayın tarlası gibidir, en ufak bir hata tüm takımı mahveder, adımını yere sağlam bas ve arkadaşlarına doğru, net ve risksiz pas at" açıklamasında bulundu.

Baba olmanın hayatına olumlu etkilerinden söz eden 33 yaşındaki deneyimli futbolcu Atiba Hutchinson, "Birçok kişi 'Baba olunca hayatında her şey değişecek' demişti ama babalığın hayatımı bu kadar etkileyeceğini inanın hiç tahmin etmiyordum. Oğlum beni öylesine olumlu etkiliyor ki bunu kelimelerle tariflemek çok zor. Baba olunca değişik bir ruh haline büründüm. En ufak bir moral bozukluğunda hemen oğluma koşuyorum, ona sarılmak adeta bir terapi gibi geliyor" şeklinde görüş belirtti.

Sayfa Yükleniyor...