Kadro korundu!

Süper Lig'de maç fazlasıyla liderlik koltuğunda oturan Fenerbahçe, sezon öncesi büyük ses getirdiği transfer sezonunun aksine ara dönemi durgun geçirdi. Kadrosunu koruyan sarı-lacivertli ekip, yeni bir oyuncu takviyesi de yapmadı.

NTV Spor 02.02.2016 - 09:45
Kadro korundu!

Fenerbahçe transfer sezonunu sessiz geçti.

Sezon başı transfer döneminin flaş takımı Fenerbahçe 11 oyuncuyla yollarını ayırırken, 11 yeni ismi de kadrosuna katmıştı. Devre arası döneminde forvete bir takviye yapmak isteyen Fenerbahçe maliyeti düşük, mümkünse kiralık ve yedek kalmayı da sorun etmeyecek bir oyuncu arayışına girdi.

Sezon başında Birleşik Arap Emirlikleri kulüplerinden Al Ain'e kiralanan Emmanuel Emenike'nin burada kadro dışı kalması rotayı değiştirdi. Nijeryalı'nın takıma dönme ihtimali doğsa da Emenike kiralık olarak İngiltere'nin, West Ham United'ın yolunu tuttu.

Roma'dan Seydou Doumbia'yı kiralamak için de girişimlerde bulunan Fenerbahçe bu oyuncunun da Premier Lig ekiplerinden Newcastle United'ı tercih etmesi nedeniyle transferi sonlandıramadı.

Sarı lacivertliler oyuncularına bu dönemde gelen teklifleri de reddetti. Başkan Aziz Yıldırım son olarak Nani'ye Çin'den gelen 20 milyon Euro'luk teklifi kabul etmediklerini açıklamıştı.

Böylece devre arasını kadrosuna takviye yapmayarak geçiren Fenerbahçe yoluna mevcut kadrosuyla devam etmiş oldu.

Sayfa Yükleniyor...