Yuvaya geri dönemedi!

Radamel Falcao’nun eski kulübü Atletico Madrid'e transferi son anda gerçekleşmedi. Liverpool da uzun süre peşinden koştuğu Shakhtarlı Alex Teixeira'yı transfer etmeyi başaramadı.

NTV Spor 02.02.2016 - 11:59
Yuvaya geri dönemedi!

Jackson Martinez'den bir türlü verim alamayan Atletico Madrid, sakatlığına karşın eski oyuncusu Radamel Falcao'yu alabilmek için ara transfer döneminin son anlarına kadar çaba gösterdi. 68 kez giydiği Atletico formasıyla 52 gol atan Falcao da transferin gerçekleşeceği beklentisiyle Madrid'deydi. Ancak Martinez'i Çin'e satarak Falcao transfer için kaynak yaratmak isteyen Atletico Yönetimi başarılı olamadı.

Kolombiyalı oyuncu için sezon başında 38 milyon Euro bonservis bedeli ödeyen Atletico Yönetimi, Çin'den beklediği en az 30 milyon Euro'luk teklifi alamayınca Falcao transferinden vazgeçti. Falcao sezonun geri kalanın kiralık olarak Chelsea'de geçirecek. Maviler'in Pato'yu da kadrosuna katması sonrası Falcao'nun forma şansı bulup bulamayacağı merakla bekleniyor.

Liverpool da uzun süre peşinden koştuğu Shakhtarlı Alex Teixeira'yı transfer etmeyi başaramadı. Kırmızılar, Brezilyalı oyuncu için Shakhtar yönetimine 40 milyon Euro teklif etti. Ancak Ukrayna ekibi, Teixeira'nın ayrılma talebine karşın 50 milyon Euro'dan aşağıya inmeyince Liverpool Yönetimi transferi rafa kaldırma kararı aldı.

 

Sayfa Yükleniyor...