Ayrılık kapıda!

Manchester City’nin gelecek sezon için Pep Guardiola ile anlaşmasıyla Yaya Toure'ye de ayrılık yolu göründü. Menajeri, geçmişte Guardiola ile büyük görüş ayrılıkları yaşayan Toure'nin sezon sonunda büyük olasılıkla takımdan ayrılacağını açıkladı.

NTV Spor 02.02.2016 - 13:30
Ayrılık kapıda!

Pep Guardiola, Barcelona'nın başına geçtiğinde Yaya Toure ile yolları ayırmış ve orta sahaya Sergio Busquets'i monte etmişti. Guardiola ile Toure'nin arasının o günden beri bozuk olduğu biliniyor. Katalan teknik adamın, gelecek sezondan itibaren Manchester City'yi çalıştıracağının açıklanmasının ardından Toure'ye bir kez daha ayrılık yolu göründü.

Menajeri Dimitri Seluk, Fildişi Sahilli yıldızın, sezon sonunda büyük olasılıkla takımdan ayrılacağını açıkladı. Toure'nin ayrılmadan önce takımla bir şampiyonluk daha yaşamak istediğini söyleyen Seluk, Guardiola'yı zor bir görevin beklediği görüşünde.

Katalan teknik adamın Barcelona'daki başarılarının abartıldığını öne süren Seluk; "Barcelona sürekli kazanıyor çünkü çok iyi yönetilen büyük bir aile gibi. Bu sayede Luis Enrique de en az Guardiola kadar başarılı olabiliyor. Yaya, Guardiola'sız İngiltere'deki her kupayı kazandı. Guardiola'nın yaya olmadan neler yapacağını ise hep birlikte göreceğiz" dedi.

32 yaşındaki Yaya Toure'nin sezon sonunda Çin'e gitme olasılığı var. Deneyimli oyuncu ile Inter'in ilgilendiği de biliniyor. İngiliz basını, City yönetiminin Toure'nin boşluğunu Paul Pogba ile doldurmayı amaçladığını yazıyor.

Sayfa Yükleniyor...