Jurgen Klopp uyardı!

Liverpool Menajeri Jurgen Klopp, gelecek sezon Manchester City'yi çalıştıracak Pep Guardiola'ya önemli uyarılarda bulundu. Klopp'a göre Barcelona ve Bayern Münih'in başında sürekli kazanan Guardiola’nın, Premier Lig’in rekabetçi ortamında yenilgilere alışması gerekecek.

NTV Spor 02.02.2016 - 14:58
Jurgen Klopp uyardı!

Pep Guardiola, Barcelona'yı 4 yıl çalıştırdıktan sonra Bayern Münih'in başında 3'üncü ve son yılını geçiriyor. Katalan teknik adam, Barcelona ve Bayern Münih'in başında toplam 239 lig maçına çıktı ve sadece 19 kez yenilgi yüzü gördü. Peki Guardiola, bu inanılmaz istatistiği yeni takımı Manchester City'de sürdürebilecek mi?

Liverpool Menajeri Jurgen Klopp'a göre bu sorunun yanıtı hayır. Guardiola'yı "Dünyadaki en iyi teknik adamlardan biri" olarak nitelendiren Klopp, bununla birlikte Premier Lig'deki mücadele seviyesinin Guardiola'yı zorlayacağı görüşünde.

Barcelona ve Bayern Münih'in kendi liglerinde çok dominant takımlar olduğunu hatırlatan Klopp, Premier Lig'de ise her takımın birbirini yenebileceğini vurguladı.

Özellikle küçük diye adlandırılan takımların artan yayın gelirleri sayesinde önemli futbolcular alabildiğini belirten Klopp, buna Premier Lig'in yoğun fikstürünün de eklenmesiyle rekabetin her zamankinden sert hale geldiğinin altını çizdi.

 

Sayfa Yükleniyor...