Sağ beki sosyal medyada buldu!

Ne scout ekibi ne de yönetim çabası... Slovenya ekibi NK Domzale aradığı sağ beki sosyal medyadan buldu.

NTV Spor 02.02.2016 - 15:31
Sağ beki sosyal medyada buldu!

Slovenya'da ilginç bir transfer imza atıldı. Eurosport Türkiye'nin derlediği habere göre NK Domzale'yi çalıştıran Luka Elsner, aradığı sağ bekini Linkedin sitesinden buldu

Slovenya 1. Ligi'nde 3. sırada yer alan NK Domzale, ara transfer döneminde sağ bek oyuncusu Nejc Skubic'i Torku Konyaspor'a satınca takımın sağ bek transferine ihtiyacı oldu.

Çalışmaların ardından herhangi bir isimle anlaşamayan NK Domzale'nin teknik direktörü, çareyi internette buldu ve iş dünyasındaki kişilerin birbirleriyle iletişim kurmasını sağlayan Linkedin sitesine ilan verdi.

Yapılan seçmeler sonrasında 33 yaşındaki çalıştırıcı kararını İspanyol B, Anorthosis Famagusta ve Videoton formaları giyen 30 yaşındaki Alvaro Brachi'den yana kullandı.

ARANAN NİTELİKLER
Sloven ekibinin 33 yaşındaki teknik direktörü Luka Elsner, 7 Ocak'ta profilinden paylaştığı ilanda, "Takımımız Domzale için Avrupa Birliği pasaportu olan sağ bek arıyoruz. 3-4-3 sistemi için ofansif bir sağ bek olmalı" yazarak, başvuru için aranılan nitelikleri belirledi.

150 BAŞVURU
Konuyla ilgili L'Equipe gazetesine konuşan Sloven teknik adam, "50 futbolcu menajeri hesabımı takip etti. Üç günde 150 futbolcunun profili elime geldi. Hızlıca geri dönüş almak için en iyi yoldu. Tercihimizi Macar ekibi Videoton'da oynayan bir İspanyoldan yana kullandık. Çok iyi bir iş yaptığımızı düşünüyorum." dedi.

 

Sayfa Yükleniyor...