"Burada şampiyonluklar istiyorum"

Fenerbahçeli Diego Ribas ve Volkan Şen taraftarlarla biraraya geldi. Fenerium mağazasında düzenlenen imza gününde soruları yanıtlayan ikili, şampiyonluk yolunda iddialı konuştu.

NTV Spor 02.02.2016 - 15:50
"Burada şampiyonluklar istiyorum"

Her zaman taraftarlarla iletişim halinde olmanın önemine dikkat çeken Diego Ribas, "Şu anda ligin çok önemli bir döneminden geçiyoruz ve böyle dönemlerde birazcık daha motivcasyonumuzun artması adına, böyle organizasyonlar bizim için de çok faydalı oluyor" dedi. 

Şampiyonluk yarışıyla ilgili, "Rakibinizden 5 puan öndesiniz ve ne düşünüyorsunuz" sorusuna ise Brezilyalı oyuncu, "Benim inancım, şu an işimizi iyi yaptığımız yönünde. Sadece işimize konsantre olduk. Her zaman bir sonraki maçı düşünerek planlarımızı yapıyoruz ve yolumuza devam ediyoruz. Bir galibiyet serimizi var ve bu şekilde devam edersek şampiyon olmak için çok büyük şansımız olduğuna inanıyorum" yanıtını verdi. 

Beşiktaş'ın 2 maçının eksik olduğu ve bunun kendileri üzerinde bir baskı yapıp yapmadığıyla ilgili soruyu da yanıtlayan Diego Ribas şöyle konuştu, "Bu durum onlara bağlı. Beşiktaş maç ertelemelerine alışık ve böyle durumlara son derece hazır bir takım. Bizim için en önemlisi bunu kendi lehimize çevirmemiz. Üzerimize düşen 2 maçı kazanmaktı ve bunu başararak 6 puanı aldık. Güvenimizi artırarak yolumuza devam ediyoruz. Sorummluluk onlarda artık. Şu anda önemli olan kendi sorunumuza odaklanmamız, Beşiktaş'ın sorunu kendi sorunudur."

"ŞAMPİYONLUK VE ŞAMPİYONLUKLAR İSTİYORUM"
Gösterdikleri ilgi dolayısıyla taraftarlara teşekkür eden Volkan Şen, "Burada olmaktan dolayı son derece mutluyum. Fenerbahçe taraftarı her zaman farkını ortaya koyar, Feneriumlar'dan  almış oldukları ürünlerle takıma destek oluyorlar. Fenerbahçe'ye geldiğim günden itibaren bana vermiş olduğunuz destek benim için çok değerli. Sahada ortaya koyacağım iyi futbolla bu desteğin karşılığını vermek istiyorum. Burada şampiyonluk ve şampiyonluklar yaşamak istiyorum. İnşallah hedefimize sezon sonunda ulaşırız” diye konuştu.

Sayfa Yükleniyor...